Foto: Printskrin/Instagram

Oduševila pratioce

PRIZNAJEM, U TOJ KOŽI SE OSEĆAM BOLJE NEGO U SVOJOJ: Šerifovićeva SNAŽNOM PORUKOM raznežila fanove

Pop pevačica Marija Šerifović čestitala je pravoslavnim vernicima i svojim fanovima Božić. Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa koncerta na kojoj pozira sa devojčicom u naručju, a u opisu fotografije je napisala emotivnu poruku.

Stars
> 14:54h

"Marija Šerifovic koju svi znamo nisam samo ja, ona što piše ove redove, već je to neko ko se rađa, uvek iznova, kad počne koncert i ja se poklonim pred vama. Tada nastaje ona Marija, vaša Marija koju znate i volite, ona koja je i bolja i veća i vanžija od mene lično. Ta "Marija Šerifović" postoji samo uz vas, sa vama i zbog vas.

Ona je vaša koliko i moja. I moram priznati, u toj koži se osećam bolje nego u svojoj rođenoj. Zato je naša veza neraskidiva i toliko važna, kao sa porodicom i najbližima, svojim rođenim. Na tome vam hvala. Na tom osećanju i toj, vašoj koliko i mojoj Mariji. Volite svoje roditelje, volite svoju decu, volite one koji vas neizmerno vole. Mir Božji - Hristos se rodi", napisala je Marija u opisu slike koju je podelila sa pratiocima na Instagramu. Njena poruka je oduševila brojne fanove koji su pevačici poželeli sve najbolje.

Pogledajte bonus video:

(VIDEO) MAMA MU POKVARILA PLANOVE: Veljko ZAGRLIO devojku, ali onda je Ceca uradila OVO!