icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printskrin/Instagram

od ponedeljka

BALI BEG PONOVO U SRBIJI: Očaraće vas njegova nova uloga!

Na nagledanijoj komercijalnoj televiziji u Srbiji od ponedeljka 09.01.2017. u 20h časova počinje nova turska serija "Beskrajna ljubav".

Objavljeno: 08.01.2017. 19:51h

 

Popularni turski glumac Burak Ozčivit stekao je ogromnu slavu na ovim prostorima ulogom Bali-bega u TV seriji "Sulejman veličanstveni", a serija "Beskrajna ljubav" će još više će očarati njegove mnogobrojne obožavateljke.


 

Šta će se dogoditi kada se dvoje mladih ljudi iz dva sveta zaljube? Ozčivit u seriji "Beskrajna ljubav" igra Kemala, jedno od troje dece iz porodice srednje klase. Njegov jedini životni cilj jeste da sebi stvori život - on ne veruje u čuda, kao ni u ljubav.

 

Međutim, sve se menja kada u njegov monotoni život uđe Neslihan. Srce markantnog Kemala brzo osvaja lepa bogatašica Neslihan i, uprkos tome što je njihova ljubav zbog mnogobrojnih razlika gotovo nemoguća, oni ignorišu razlike i uspevaju da ostanu zajedno, sve do jednog odlučujućeg dana.

 

Visko- budžetna serija "Beskrajna ljubav" je pravi biser turske kinematografije, kako ljubavnom pričom tako i trilerskim zapletom koji ovu seriju čini posebnom i omiljenom kod publike, kako ženske tako i muške, u celom svetu.

 

Uzbudljivu životnu priču dvoje mladih koje razdvajaju mnogobrojne socijalne i ekonomske razlike od ponedeljka će milionski auditorijum bez daha pratiti na Pink televiziji, a svi obožavaoci turskih serija i jednog od najpopularnijih tamošnjih glumaca uskoro će saznati da li će Burak uspeti da se izboriz za svoju ljubav.

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!