Foto: Beta AP

Umesto u Australiju, povratak u Evropu

ĐOKOVIĆ SE UŽELEO SINA: Zbog Stefana Novak prešao pola sveta!

Đoković će za tri dana preći 21.200 km pošto je posle trijumfa u Kataru skoknuo do Monte Karla kako bi video porodicu pred Australijan open

Tenis
> 00:00h

Iako je bio na pola puta do Melburna, gde ga od 16. do 29. čeka Australijan open, Novak Đoković se posle osvajanja titule u Dohi vratio u Evropu. Naš as je po svaku cenu želeo da vidi sina Stefana i suprugu Jelenu u Monte Karlu, a saputnici su ga oduševljeno slikali dok je čekao kofere na aerodromu u Nici.

Da bi bar malo vremena proveo s porodicom, Nole će avionom preći oko 10.000 kilometara više nego što bi bio slučaj da je iz Dohe direktno otišao u Australiju. Ali, prevagnula je želja da pehar odnese Stefanu i da onda krene na nov dugačak put u Melburn. Novak će tako ukupno preći 21.200 kilometara, a u avionu će provesti oko 21 sat.

- Tata nam je došao u kratku posetu pre puta u Australiju, i to samo da bi video ko je preuzeo ulogu glave kuće. Nigde nije lepše nego kod kuće - napisala je Jelena Đoković na Instagramu, gde je postavila video na kome se vidi kao naš as zajedno sa sinom Stefanom sprema hranu u kuhinji.

Stefan je definitivno preuzeo glavnu reč u kuhinji, pa se na snimku može čuti kako viče „Ne, ne ne“ i „No, no, no“ kad Nole pokuša da mu uzme kašiku i sam promeša jelo.

Đoković je u utorak ujutro napustio Monte Karlo i uputio se ka Melburnu preko Dubaija.

Predrag Gajić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: NEVEROVATNO! MALI STEFAN VEĆ GOVORI DVA JEZIKA: Poslušajte razgovor Novaka i njegovog sina