Foto: Kurir Mladen Radulović

Rekao da ne može do okretnice kod Lešća

INCIDENT NA LINIJI 35: Vozač izbacio putnike na Mirijevskom bulevaru na -9

BEOGRAD - Ogorčeni sugrađani obavestili su večeras naš list da je, kako tvrde, vozač autobusa na liniji 35 na stanici na Mirijevskom bulevaru rekao svim putnicima da izađu iz vozila i potom se vratio nazad uz obrazloženje da ne može da nastavi vožnju jer autobus ne može da okrene na okretnici kod groblja Lešća pošto je "sve zavejano".

Beograd
> 18:18h

Kako je naša sagovornica navela, vozač je to uradio čak sedam stanica pre okretnice i tako na minus devet stepeni celzijusa ostavio na ulici sve putnike koji su imali nameru da nastave vožnju redovnom trasom ka svojim destinacijama.

- Stao je i rekao nam da moramo da izađemo jer je kod Lešća, navodno, sve zavejano i da autobus tamo ne može da okrene. Sat pre toga moj dečko je najnormalnije išao istom linijom i sve je bilo u redu. Vozač nas je, očigledno, ne znam iz kog razloga, prevario.

Ljudi su bili očajni, poverovali su mu da je put neprohodan zbog snega i leda. Deo njih je nastavio peške, bilo je tu i žena sa decom koje su krenule uzbrdo pešaka, dok je ostatak tražio drugi način da se preveze - rekla je naša sagovornica i dodala da je nešto kasnije ušla u drugu "tridesetpeticu" čiji je vozač normalno nastavio vožnju ka okretnici kod Lešća.

M. M. - A. S. B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Bulevar Zorana Đinđića 19h - Vozači odustali od vožnje