Foto: Profimedia

BURAN SEKSUALNI ŽIVOT

IMAO JE STOTINE VATRENIH LjUBAVNIKA: Ova lepotica je bila JEDINA ŽENA s kojom bi spavao!

Prijatelj pokojnog pevača Džordža Majkla otkrio je pikanterije iz njegovog privatnog života koje je pevač jednom prilikom bez ustručavanja prepričavao...

Pop kultura
> 00:00h

Pirs Morgan, jedan od urednika Dejli mejla, u svojoj novoj kolumni otkrio je da je da je njegov blizak prijatelj - pokojni pevač Džordž Majkl - tokom jedne privatne večere u Londonu imao neobičan ispad iskrenosti, piše Story. Pevač, koji je preminuo krajem 2016. godine, otkrio je tada svima prisutnima da je u toku samo sedam godina imao čak 500 ljubavnika. Džordž Majkl je navodno cele večeri govorio o svojim ljubavnim avanturama i zasmejavao društvo anegdotama. Između ostalih, Morgan još uvek pamti Majklovu priču o francuskom žigolu koji je ucenjivao pevača. Pevač nije odao prisutnima kako se ova priča završila, ali je kroz smeh rekao: "Zaboravio sam da mu platim!" Morgan je istakao da je poznavao pokojnog pevača prilično dobro, zahvaljujući brojnim intervjuima i kontaktiranju putem mejla, ali ga ništa nije moglo pripremiti za takav "napad iskrenosti". Džordž je bio svestan toga i objasnio zbog čega ne krije tako osetljiv delić svoje intime: "Odlučio sam jednostavno da sve priznam da niko ne bi mogao da otkriva stvari o meni", rekao je prevač.

Međutim, iako je bio deklarisani homoseksualac, Džordž Majkl je istakao da bi se, ako bi spavao sa ženom, rado prepustio strastima s holivudskom divom Elizabet Tejlor. Majkl je bio blizak prijatelj legendarne Liz, a 1992. godine je nastupio na dobrotvornom koncertu njene fondaciju za borbu protiv side. Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još: Životna priča - Josip Broz Tito: Život državnika, postelja ljubavnika SA SAMO 11 GODINA SANjAO JE VELIKE SNOVE: Ja sam Miloš Teodosić, je l' treba autogram? (VIDEO) STORY LIČNO: Najsmešniji odgovori naših poznatih ličnosti na jednom mestu u božićnom specijalu (VIDEO) Danima su je MORILE crne misli: Seka predosetila očevu smrt Tanja Savić otkrila detalje trudnoće: Vešto sam bežala da me ne biste videli u takvom izdanju!