Foto: Profimedia, Instagram

Sofija ima angažman u agenciji američkog predsednika

SRPSKA MANEKENKA POTPISALA UGOVOR: Ljajićeva devojka radi za Trampa!

Partnerka srpskog fudbalera je još u avgustu 2015. potpisala ugovor za agenciju „Tramp models“. Veoma sam uzbuđena zbog toga jer me čekaju nove revije brojnih novih saradnika, rekla je tada lepa plavuša

Stars
> 00:00h

Prelepa srpska manekenka Sofija Milošević, devojka reprezentativca Srbije Adema Ljajića, radi za novog predsednika SAD Donalda Trampa!

Sofija je još u avgustu 2015. potpisala ugovor za agenciju „Tramp models“. - Idem već sledeće nedelje jer sam potpisala ugovor sa agencijom „Tramp models“. Veoma sam uzbuđena zbog toga jer me čekaju nove revije brojnih novih saradnika - rekla je tada Sofija Milošević. Donald Tramp u to vreme još nije bio kandidat za predsednika Amerike, bio je „samo“ jedan od najbogatijih ljudi na svetu, vlasnik nekoliko kompanija i, između ostalog, i uspešne modne agencije. Fotografije Sofije Milošević, iliti Sofije Milo, kako glasi njeno umetničko i profesionalno ime, i dalje se nalaze na sajtu agencije sa svim podacima potrebnim za njen eventualni angažman. Uz njenu biografiju objavljen je i intervju, u kojem se ističe da „prelepa Srpkinja uživa u Njujorku, voli da čita Dostojevskog i da ju je otkrila bivša manekenka Jelena Ivanović kad je Sofija imala samo 14 godina“. Interesantno je da je Donaldova supruga Melanija Tramp pre udaje za njega bila model te agencije. Takođe, ugovor s „Tramp modelsom“ imale su i starleta Paris Hilton, supermodel devedesetih Tatjana Patic i glumica Izabela Roselini. Trenutno u Trampovoj modnoj agenciji posao ima oko 100 devojaka.

Selidba ZBOG ADEMA SIŠLA S PISTE Sofija Milošević je živela u Njujorku, kako je sama rekla, u gradu koji nikada ne spava. Tu je bila u centru modnih dešavanja, ali i blizu agencije u kojoj radi. U poslednje vreme Sofija Milošević ipak više uživa u društvu Adema Ljajića u Milanu i Torinu i sve manje šeta modnim pistama.

Ekipa Kurira