Foto: Instagram

Oglasila se Barbara Monteiro

POTRESNA ISPOVEST ŽENE POGINULOG FUDBALERA: Najteže mi je da se budim bez njega. Bol ostaje zauvek

Supruga fudbalera Šapekoensea Ananiasa Monteira, koji je poginuo u avionskoj nesreći krajem novembra prošle godine, objavila je potresnu priču.

Fudbal
> 00:00h

Avion sa fudbalerima Šapekoensea, koji su putovali na utakmicu finala Kupa Sodamerikana protiv Atletiko Nasionala u Medeljinu, srušio se 28. novembra u Kolumbiji. Nesreću je preživelo šest od 77 osoba u avionu, a među njima i trojica fudbalera. Ovom prilikom je poginulo 18 fudbalera brazilskog kluba. Barbara Monteiro je opisala svoj život posle smrti supruga.

"Moje ime je Barbara Monteiro i supruga sam Ananiasa koji je poginuo u avionskoj nesreći u Kolumbiji. Želim da vam kažem u šta se pretvorio moj živo posle tog ponedeljka, 28. novembra 2016. Nemam više osećaj mirisa, zvuk života više ne dotiče moj sluh. Imam gorak ukus u istima i izgubila sam svu radost u životu. Gubitak Ananiasa mi zadaje toliko boli kojih neću moći da se rešim do kraja života. Bol u mojoj duši je nemerljiva, izgubila sam prekrasnu, kompletnu i srećnu ljubav. To je velika bol zbog gubitka srećnog čoveka po meri Boga, čoveka koji je bio idealan primer ljudskosti. Ananias je bio jednostavna i ponizna osoba, prijatan karakter. Naš sin Enco koji je imao pravi primer u njemu kao ocu sav svoj život danas dosta pati. Sećanje na njega tera nam suze na oči i smeh u isto vreme. Najteži su trenuci kada se probudim bez njega, jer je on uvek ustajao prvi pa bi me poljubio i poželeo lep dan. Ti trenuci su bili prekrasni i prepuni ljubavi, a sve je to zamenio strašan bol", napisala je, između ostalog, Barbara Monteiro.