Kurir saznaje:

Georgiev ostaje u Prvom glasu!

Iako je na Tviteru objavio da napušta ovo takmičenje, Vlado se s produkcijom ipak dogovorio o daljem nastavku saradnje

Stars
> 12:18h

Ostajte ovde... Vlado Georgiev ostaje u „Prvom glasu Srbije“, saznaje Kurir. Iako je pevač nedavno na Tviteru objavio da ga publika ove godine neće gledati u novoj sezoni velikog muzičkog takmičenja, Kurir otkriva da je dogovor između njega i produkcije ipak postignut!

Iz krugova bliskih produkciji došli smo do podatka da će Vlado i Saša Milošević Mare ostati članovi žirija, dok još nije odlučeno ko će naslediti Lenu Kovačević.

- Pregovori su zaključeni, tako da je sasvim izvesno da, kad je reč o muškom delu žirija, imaćemo isti dvojac, a uskoro će biti poznat i kompletan sastav. Svi jedva čekamo novu sezonu, jer je prethodna bila izuzetna i iznedrila je mnogo dobrih pevača - otkriva naš izvor.

Iz pres-službe su takođe potvrdili naše navode i kratko odgovorili:- Tačno je, Vlado i Mare biće članovi žirija „Prvog glasa Srbije“ i ove godine.Nova sezona očekuje nas od jeseni na Prvoj televiziji.

(M. K. V.)

Ovako je nedavno tvitovao Vlado

Hteo da vidi reakcije Georgiev, koji je pre nepunih mesec dana na Tviteru objavio da ga više neće biti u „Prvom glasu“, kaže da je time samo želeo da istraži javno mnjenje i zaključi šta zapravo publika želi: - Želeo sam da zagolicam maštu ljudi na ovoj društvenoj mreži i vidim njihove reakcije i komentare! Vlado je početkom maja objavio tvitove sledećeg sadržaja (o čemu je Kurir blagovremeno i pisao): - Definitivno se nećemo gledati u PGS i ove godine. Bavim se muzikom - napisao je muzičar na Tviteru. Potom je dodao još jedan tvit:- Draga gospodo, ne hejtujte, samo se nismo dogovorili. Ja gotivim tu televiziju.