Slavlje

(KURIR TV, FOTO) LUMPOVANJE ZA DOČEK NOVE GODINE: Estrada podgrejala Beograđane

Brojni pevači noćas su uveselili pola Beograda, bez obzira na lošu vremensku prognozu. Ekipa Kurira je, kao i uvek, patrolirala po noćnim klubovima i kafanama, gde je zabeležila najzanimljivije situacije.

Stars
> 00:00h

Prvo smo zapucali na svirku Leksington benda, koji je u krcatom lokalu pred ponoć počeo sa hitovima. U ogromnoj gužvi provodila se glumica Kalina Kovačević sa društvom koja je na glas pevala sve pesme poznatog sastava od početka do kraja.

Milica Pavlović je u diskoteci napravila toplotni udar!

Pored njenog seksi izgleda u prekratkoj haljini, pevačica je imala zavodljive koreografije, uspomoć kojih je privlačila pažnju svih muškaraca u klubu. Iz vip loža posmatrali su je fudbaleri Filip Kasalica i Vladimir Volkov, koji su se veselili za sve pare.

S druge strane, doček Nove godine u Beogradu obeležila je jedna nezgoda kada su se sudarila dva zemunska splava, u kojoj nije bilo povređenih. Peđi Medenici otkazana je tezga u poslednji čas jer je led udario u splav, koji se otkačio i udario u susedni. Folker je sa kolegnicom Andreanom Čekić, kojoj je takođe otkazana svirka u Kruševcu, otišao na nastup Katarine Grujić u jednu kafanu, gde su se provodili do jutra.

S obzirom na to da je Kaća pre ponoći dobro podgrejala atmosferu, njene kolege dobro su joj došle da je malo odmene kako bi ona popila piće sa drugaricama.

Marija Dejanović