Foto: AP

"Tobdžije" se igrale

(VIDEO) REVIJA AUTOGOLOVA U PREMIJER LIGI: Arsenal deklasirao Svonsi, a Totenhem zgazio VBA

Fudbaleri Arsenala pobedili su u gostima ekipu Svonsija 4:0 u meču 21. kola Premijer lige.

Fudbal
> 00:00h

"Tobdžije" su do ubedljive pobede stigle i zahvaljujući igračima Svonsija, koji su postigli dva autogola. Žiru je u 37. minutu doveo Arsenal u vođstvo, a onda su na scenu stupili igrači Svonsija. Prvo je Kork u 54. minutu zatresao mrežu Svonsija, a onda i Nogton u 67. Konačan rezultat postavio je Sančez u 74. minutu.

Barnli je golom Bartona u 78. minutu doneo pobedu protiv Sautemptona. Za goste je igrao Dušan Tadić, koji je zamenjen u 68. minutu.
Stouk je u gostima pobedio Sanderlend 3:1. Dva gola za goste postigao je Arnautović, a jednom se u strelce upisao Krauč. Jedini strelac za Sanderlend bio je Defo. Hal je pobedio Burnmout 3:1. Dva gola za Hal postigao je Ernandez, dok je strelac trećeg gola za Hal bio Mings (autogol). Jedini gol za goste postigao je Stanislas iz penala. Vest Hem je pobedio Kristal Palas 3:0. Golove za Vest Hem postigli su Feguli, Kerol i Lancini. Votford i Midlsbro igrali su bez golova. Totenhem je ranije danas pobedio Vest Bromvič 4:0. Totenhem je do šeste uzastopne pobede u prvenstvu predvodio Hari Kejn sa tri gola, u 12, 77. i 82. minutu. Fudbaler Vest Bromviča Geret Mekoli postigao je autogol u 26. minutu.