Foto: Profimedia

SPREMITE SE

PREKRETNICA ZA SVE: U noći između 23. i 24. januara je VUČJI MESEC! Evo šta TREBA DA URADITE!

Početak 2017. godine je bio turbulentan, ali nakon Vučjeg meseca možemo očekivati pozitivne promene. Ovaj pun, "vučji" mesec će za mnoge biti prekretnica.

Zanimljivosti
> 16:18h

Na kraju, doći ćete do rešenja u do sada nerešivim situacijama i iznenada će vam se razjasniti šta će biti vaš sledeći potez.

Još jedna interesantna stvar je da će godišnji "Vučji mesec" biti u znaku Lava, a on je prirodni vođa. Lav voli zabavu i ne voli konzervatizam, što podrazumeva da će narodni period biti veseo.

Možda ćete ponovo kontaktirati sa nekim iz vaše prošlosti – nekim starim prijateljem, nekim ko je vama važan, osobom koju sto u poslednje vreme zaboravili, ili samo želite da zaboravite na brige i zabavite se. Na kraju krajeva, to je ono što Lav radi najbolje.

S druge strane, vuk je možda za nekoga zastrašujući, ali u duhovnosti, on je simbol jake intuicije i sposobnosti samospoznaje. U narednom periodu ćete doživeti "samootkrića." Zaći ćete duboko u svoj um i dušu i pokušaćete da ih povežete da rade kao tim, i uspećete.

Krajem januara i početkom februara će doći do izražaja prava slika vaših kvaliteta. Ako imate bilo kakve planove vezano za početak novog posla, ili nečeg novog, vučji mesec je sjajno vreme za početak.

U svakom slučaju, ova noć je najbolja za zabavu ovog meseca, i neki od vas će možda poželeti da ispitaju svoju divlju stranu.

Dan posle punog meseca, 25. januara, Merkur će prestati da bude retrogradan, a to znači da će mnoge stvari i želje, koje ste bezuspešno pokušavali da isplanirate i izvršite, konačno doći na svoje mesto i realizovati se. Zadržite dobar duh i uživajte u svom ličnom Vučjem mesecu.

(Webtribune)