Foto: Marina Lopičić

Prisetio se političkih početaka

(FOTO) ŠUTANOVAC PRE I POSLE: Ovako je predsednik DS izgledao pre 20 godina!

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac prisetio se svojih početaka u političkim vodama, pa je na društvenim mrežama sa mnogobrojnim pratiocima podelio sliku nastalu pre tačno 20 godina, kada je pristupao taboru demokrata.

Politika
> 00:00h

Šutanovac je istakao da je na njegovo političko opredeljenje najviše uticao pokojni premijer Zoran Đinđić, kao i da je danas, dve decenije kasnije, i dalje ponosni član DS.

"16.01.1997. pre tačno 20 godina potpisao sam pristupnicu najboljoj stranci u Srbiji - Demokratskoj stranci. Vođen verom u Zoranovu viziju, energiju i misiju i danas sam ponosni član DS. Nekima je DS bila samo usputna stanica ka ostvarenju ličnih ciljeva i potreba, za mene DS je skup vrednosti kojima čitavo društvo stremi. I u dobru i u zlu, zauvek jedan dres - DS", napisao je predsednik demokrata, ali tu nije bio kraj.

ŠUTANOVAC SE OGLASIO NAKON POBEDE: Ovo je početak nove epohe Demokratske stranke

Mnoge je nasmejala poslednja rečenica njegove objave, u kojoj je objasnio kako se "obračunava" sa političkim neistomišljenicima.

"Fotografija je nastala tih dana u gradskom izbornom stabu koalicije Zajedno i na njoj se nalazi jos jedan demokrata iz tog vremena koji je sad perjanica gradske vlasti SNS-a, njega sam kropovao", dodao je Šutanovac.