Foto: Zorana Jevtić

Saznajemo

PRATIMO CECU U STOPU: Francuzi snimaju film o Ražnatovićima

Ekipa francuske produkcijske kuće boravi u Beogradu i Bosni, gde prikuplja materijal za priču o Arkanu i njegovoj supruzi

Stars
> 05:04h

Život Željka Ražnatovića Arkana i njegove supruge Cece biće pretvoren u dokumentarac, a time se trenutno bave Francuzi, saznaje Kurir.

Kamermani i novinari televizije Kanal 5 bili su u nedelju na pomenu komandantu Srpske dobrovoljačke garde. Oni su i na Novom groblju snimali kadrove za svoj film. Ekipa francuske produkcijske kuće već duže vreme boravi u našoj zemlji, kao i u Bosni, gde razgovara sa sagovornicima i prikuplja materijal za ovaj dokumentarac. - To će biti veliki projekat! Već neko vreme boravimo u Srbiji, istražujemo i pratimo sve što ima veze sa Cecinim životom i radom. I o Arkanu smo već prikupili dosta materijala - rekli su za Kurir iz produkcije. Ceca nam je potvrdila da Francuzi snimaju film, ali kaže da će je tema samo Arkan. - Ne snimaju film o meni, nego o Željku. Nije planirano da u filmu o njemu pričamo ni moja deca ni ja - bilo je sve što nam je rekla Ceca.

Gospodar prstenova VELJKO OPET VERIO DEVOJKU! Veljko Ražnatović je svojoj novoj devojci Ani Cakić poklonio vredan prsten, a to je odmah objavio na Instagramu. Usledile su čestitke povodom veridbe, ali nijedno od njih dvoje ovim povodom nije oglasilo. Veljko je pre dve godine prstenovao i Mašu Terzić, s kojom je bio skoro godinu dana u vezi.

SKOK TIGRA: HOLIVUD SE NE OGLAŠAVA! I Amerikanci su 2015. godine najavili da snimaju film „Skok tigra“, koji je trebalo da bude baziran na životu Željka Ražnatovića Arkana. U oktobru prošle godine je čak najavljen kasting u Beogradu, a spekulisalo se da su glavne uloge već dodeljene oskarovcu Robertu de Niru (Arkan) i Evi Mendez (Ceca). Knjiga Vladimira Đorđevića „Arkan“, koja je bila bestseler u Americi, poslužila je kao osnova za film. Međutim, taj projekat do dan-danas nije ugledao svetlost dana.

Bonus video:

EKSKLUZIVNI VIDEO: Pogledajte kako je pretučena Ceca Ražnatović

Ljiljana Stanišić