Foto: Printscreen Facebook

Više ne računaju na Klintonove

ALBANCI U PANICI: Pogledajte kako se Vljora Čitaku u Vašingtonu ulizuje Donaldu Trampu

Kakvo divno veče na specijalnoj večeri Inauguracionog odbora organizovanog za diplomatsku zajednicu. Imala sam, priliku da kratko govorim sa izabranim predsednikom Donaldom Trampom, kandidatom za državnog sekretara Tilersonom i savetnikom za nacionalnu bezbednost Flinom, napisala je Vljora Čitaku na svojoj Fejsbuk stranici, uz fotografije.

Politika
> 00:50h

- Rekla sam im da sam ponosna ambasadorka najproameričkije nacije na čitavoj Zemlji, navela je Čitaku, prenosi portal Kossev.

Njeni pratioci su pozdravili ovu objavu, uz popularne lajkove, komentare, ilustracije i video snimke američke podrške - uključujući i prilog sa govorom bivšeg američkog predsednika Bila Klintona o zahvalnosti Kosova, ali i "genocidu srpskih snaga".

"Živela Vlora Čitaku, živeo D. Tramp," pozdravio je jedan čitalac. Drugi je objavio fotografiju orla koji je obojen u nacionalne zastave Albanije i SAD-a. U komentarima su objavljivani i drugi prilozi o podršci Amerike Kosovu, kao i poruka "Bog vas blagoslovio. Duboko smo vam zahvalni".

Tokom izborne kampanje u SAD-u, sa Kosova je slata gotovo jedinstvena poruka podrške Hilari Klinton.

(Kossev)