Foto: Dragan Kadić

Jedva čeka

HALID MUSLIMOVIĆ SPREMAN ZA SUROVI RIJALITI U SIBIRU: Jak sam, sve ću izdržati!

Halid Muslimović ovih dana "trenira hladnoću" i "velike" minuse provodi u iščekivanju poziva iz Rusije za učešće u šou programu "Igre gladi" koji će se snimati u Sibiru.

Stars
> 09:02h

Kaže da mu ove temperature, zapravo, mu prijaju kako bi se što bolje pripremio za ono što bi ga, eventualno, kao učesnika rijalitija moglo čekati.

"Potpuno sam spreman. Fizički sam u dobroj formi, a mislim i da sam psihički sasvim zdrav, mada se neki moji prijatelji, nakon što su čuli da sam se prijavio za rijaliti u Rusiji, pitaju je li to baš tako. Šalim se, naravno, ali stvarno bih voleo da se okušam u Sibiru. Za mene hladnoća i minusi nikada nisu predstavljali problem. Mi, Krajišnici, jaki smo ljudi i sve možemo izdržati" kaže Muslimović.

Foto: Dragan Kadić

"Igre gladi" će trajati devet meseci, što je zapravo preživljavanje u uslovima sibirske zime, gde se temperature znaju spustiti i na minus 40 stepeni, a sve vrvi od divljih životinja.

Pobednik će dobiti 1,5 miliona evra, ali mora izdržati sva surova iskušenja. Učestvovaće 30 takmičara, a niko od njih neće biti osiguran od povreda, a moraće potpisati da su svesni da može doći i do silovanja, pa čak i ubistva.

"Meni to predstavlja veliki izazov u životu i želim i sebi i drugima dokazati da mogu izdržati i u Sibiru. Jedva čekam da me pozovu. Moj sin Enis, koji vodi komunikaciju s organizatorima, kaže da ima mnogo prijavljenih, ali nismo čuli da se prijavio neko s ovih naših prostora", rekao je Halid.

(Avaz)