Foto: Facebook

UŽAS: Iz Nove Pazove otišao u Ameriku zbog žene, pa je tamo UBIO!

Tina Stevanović (49), Amerikanka srpskog porekla, pronađena je mrtva u svojoj kući u gradiću Glendejl Hajts. Policija sumnjiči njenog supruga Darka Radonjića, poreklom iz Nove Pazove

Crna Hronika
> 23:46h

Za njeno ubistvo sumnjiči se njen suprug Darko Radonjić (48), poreklom iz Nove Pazove, koji je bez svesti prebačen u bolnicu.

Policija je u utorak oko podneva dobila dojavu da su u jednoj kući pronađena dva beživotna tela. Kada je patrola stigla, pronašla je Stevanovićevu, koja je imala više povreda nanetih vatrenim oružjem i koja je na licu mesta proglašena mrtvom. Njen suprug Darko Radonjić bio je još živ i odmah je prebačen u lokalnu bolnicu, gde je hospitalizovan.

„Radonjić se nije budio iz kome i njega obezbeđuje policija dok traje istraga. Njegovo zdravstveno stanje nije poznato“, prenose lokalni mediji i navode da policija nije zatekla nikog više kada je upala u kuću, kao i da nije bilo tragova nasilnog ulaska, pa se veruje da je Darko pucao u Tinu, pa pokušao da se ubije.

„Policija još nikoga nije optužila za smrt Stevanovićeve, ali takođe ne traži nikog više ko bi mogao imati veze s njenim ubistvom. Prema njima, više ne postoji bilo kakav rizik po društvo kada je reč o ovom zločinu”, navode američki mediji.

Foto: Facebook

U međuvremenu, njihovi prijatelji kažu da je veza Tine i Darka „počela da puca čim su se venčali u septembru 2015! Ipak, svi su bili u šoku kada su čuli da se on sumnjiči za ubistvo.

„Bila je tako pametna i staložena. Mislim da to duguje vaspitanju koje potiče iz njene domovine”, rekla je novinarima njena prijateljica Rubi Rasel.

Ona i Tina sprijateljile su se još 2000, kada su zajedno išle na kurs iz menadžmenta na koledžu Elmurst. Godinama su se družile i čak zajedno organizovale Darkovo putovanje kada se selio iz Srbije u gradić Glen Elin, nekoliko meseci pre nego što su stupili u brak.

„Kada su se venčali, sve se odjednom promenilo. Druženje, razgovori, zezanje... sve je prestalo”, ispričala je prijateljica.

(Alo)