Foto: Printscreen/Facebook

Suviše lepa

RODILA JE 8 DECE I ŽIVI OD SOCIJALNE POMOĆI Za auto dala 80.000 € a razlog što ne radi je URNEBESAN

Mari Bučan (37) iz Birmingena je majka osmoro dece i država Velika Britanija ne može nikako da utiče na nju kako bi počela da radi i prestala da bude korisnik socijalne pomoći.

Žena
> 22:12h

Naime, ona je davala izjave za medije i prošle godine je izjavila da nema vremena za porodicu odlazeći na kurseve, a i previše je lepa da bi radila.

Mari ima osmoro dece uzrasta od tri do 15 godina i svi i dalje žive od socijalne pomoći.

"Nemam kvalitetnog vremena sa decom. Svake nedelje 16 sati provedem na kursu za automehaničara, a uporedo i radim", rekla je prošle godine ova majka.

Foto Profimedia

Sada je ponovo na naslovnim stranama, ali njen izgovor zašto ne radi je potpuno drugačiji.

"Nakon što sam se prvi put pojavila u medijima, više vlasnika automehaničarskih radionica me je tražilo i nudilo posao. Ali njihovi uslovi su bili ponižavajući. Nisu hteli radnicu, hteli su nešto drugo od mene. Perverznjaci!", rekla je Mari.

"Želela sam da steknem radno iskustvo i javljala se automehaničarskim radionicama, ali svi su me samo zvali na piće i pokušavali da me iskoriste", rekla je Mari.

Kako prenose britanski mediji, ona je pre izvesnog vremena kupila luksuzan automobil vredan 82.000 evra, a htela je da ugradi silikone i potroši na njih 5.200 evra.

Foto Profimedia

sun.co.uk