Foto: Printscreen

Produkcija reagovala

(VIDEO) TAKMIČAR POKUŠAO DA IZVEDE PREVARU U SLAGALICI: Voditeljka ga sprečila, evo šta se desilo!

Na mestu plavog takmičara u jučerašnjoj, 6.481. Slagalici bio je Emil Ikonić, a kao crveni takmičar, prvi put u kvizu, bio je Željko Vasić. Jedan od njih pokušao je da napravi prevaru, ali je voditeljka odmah reagovala.

Zanimljivosti
> 21:50h

Naime, do početka igre "Moj broj", Emil je imao 41 poen dok je njegov protivnik i dalje bio na nuli. Iako je Željko predano gledao u papir i pokušao da stigne do tačnog rezultata, bilo je jasno da Ikonić ima drugačije metode računanja. Češće je gledao u monitor i videlo se da računa”u glavi”, tek je u drugom delu vremena koje takmičari imaju na raspolaganju, počeo da zapisuje.

U drugom delu igre broj do kog je trebalo doći je 857, uz pomoć brojeva 8, 6, 2, 1, 10 i 25.

Vasić je "lupio" broj, jer nije stigao da izračuna, a Ikonić je prijavio broj 870. Videlo se da računa dok diktira voditeljki brojeve, jer je to radio polako i sa dužim pauzama. U jednom trenutku je zatražio da se izbriše broj 6, jer je pogrešio… Ali, ta mu intervencija nije prošla.

"Ne možemo to da priznamo", rekla je Marija Veljković, voditeljka popularnog kviza i zaustavila jedan od najkomičnijih pokušaja u igri Moj broj.

Spornu igru "Moj broj" pogledajte od 6 minuta i 30 sekundi:

I to se dešava: Najpoznatiji gafovi u najpopularnijem kvizu Slagalica