Foto: Fonet

Potpredsednik NS odgovorio Iliću

DRAGAN JOVANOVIĆ: Veljo, zar sam sad ubica?

Dragan Jovanović, potpredsednik Nove Srbije i predsednik opštine Topola u razgovoru za Kurir kaže da ostaje u stranci i pored skandaloznih optužbi Velimira Ilića na njegov račun.

Politika
> 00:00h

Naime, Velimir Ilić, lider NS kazao je, gostujući na N1 da Dragan Jovanović - njegov saborac s kojim je ovih dana na ratnoj nozi zbog zaokreta od SNS, ne može da dokaže gde je i kada završio fakultet, kao i da je učestvovao u saobraćajnom nesreći sa smrtnim ishodom.

Velimir Ilić, foto: Zorana Jevtić

Na pitanje voditeljke da li bi i Dragan Jovanović mogao da ode iz stranke, kao Dubravka Filipovski, Ilić je kazao:

- On je imao probleme neke, imao saobraćajnu nesreću sa smrtnim slučajem. Suđenje nije završeno, već godinama se to drži u fioci. Jovanović doneo diplomu (fakultetsku), proveravali to i dekan Mašinskog fakutelta u Beogradu napisao da on nikad nije diplomirao. Da je studirao u Novom Sadu, da je diplomirao u Zrenjaninu... Dragan jedna čudna priča. Čoveče, jel' si završio fakutlte ili nisi? I ako jesti, gde si završio? Gde je diploma? I ovo nije presuđeno. Odbornici iz Topole su tražili..., i ova saobraćajna nesreća, da li je kriv, ako jeste - da vrati mandat. Rekao je u kampanji da će biti oslobođen, nije oslobođen.

Velimir Ilić, Dragan Jovanović, foto: Dado Đilas, Fonet

Jovanović kaže da ovakav nastup više govori o Iliću nego o njemu.

- Ostajem u stranci, sve te optužbe više govore o njemu nego o meni. Kako sam do juče bio najbolji, a sad kad imam drugačije mišljenje od njegovog najgori sam, optužuje me da sam ubica - kazao je Jovanović.

STRAŠNO! Velja optužio do juče najbližeg saradnika za saobraćajku sa smrtnim ishodom!