Foto: Promo

OVO JE SPAS ZA SVE VLASNIKE PASA : Pogledajte šta je spasilo pse širom sveta

Češljanje vašeg kućnog ljubimca do sada je možda bilo prava noćna mora, ali je bilo krajnje vreme da se pojavi nešto što će vam olakšati ovaj posao i učiniti da u tome uživate i vi i vaš pas – Knot Out električna četka za pse koja raščešljava sve tipove dlake!

Žena
> 18:18h

Ova do sada neviđeno efikasna četka je idealno rešenje za četkanje i najućebanije dlake! Iz prvog poteza uklanja sve čvorove i upetljane niti koje su se stvorile na krznu Vašeg ljubimca. Toliko jednostavna za upotrebu da nećete moći da poverujete svojim očima, a trenutno je možete kupiti samo OVDE u Srbiji i to po fantastičnoj ceni od 790 dinara.

Na vrlo jednostavan način pritiskom na dugme Knot Out-a aktiviraju se sitne oštrice koje ne dolaze u dodir sa kožom vašeg ljubimca, rotiraju se i svaki čvor se lako i jednostavno odstranjuje, a nežni zupci tokom raščešljavanja vrše i masažu tokom četkanja. Pogledajte u sledećem videu kako se lako koristi:

Zamršene dlake vašeg ljubimca od sada imaju svog velikog protivnika - Knot Out četku! Poručite dok traju zalihe putem telefona na broj 011/3 111 300 od 8-18h ili online
OVDE non stop.