Foto: Dragan Kadić

Dara i košarkaš završili romansu

PUKLA LJUBAV: Daru ostavio dečko zbog ljubomore

Već nekoliko nedelja članica žirija „Pinkovih zvezda“ krije da više nije u vezi sa 13 godina mlađim dečkom, koji nije mogao da se nosi s tim da joj se udvaraju muškarci

Stars
> 07:22h

Posle pet meseci ljubavi Dara Bubamara raskinula je vezu sa 13 godina mlađim košarkašem Duškom Bunićem, saznaje Kurir.

Iako sve ovo vreme koliko su bili u šemi niko nije uspeo da ih vidi zajedno u javnosti, pevačica je na sav glas prijateljima pričala da im ljubav cveta i da je veoma srećna sa sportistom koji je trenutno bez klupskog angažmana. Opsesija Ali otkako se vratila iz medijske ilegale, Dara vešto izbegava da priča o svom privatnom životu, tvrdeći da joj je to samo donosilo nevolje. Međutim, pred prijateljima koji je malo bolje poznaju i dalje nema tajni. Tako je nedavno jednoj poznanici u razgovoru otkrila da više nije sa Bunićem i da je za nju ta priča završena. - Dara i ja smo se posle skoro dva meseca videla na kafi, bila je vesela i raspoložena kao i uvek, pa sam je bez zadrške pitala zašto ne pominje Duška. Samo je odmahnula rukom i nevoljno rekla: „Nemam više dečka, to je gotovo“ - rekla je naša sagovornica koja je insistirala da joj ne pominjemo ime. Prema njenim rečima, Bunić nije mogao da kontroliše svoju ljubomoru. - Rekla mi je da je Duško u poslednje vreme, otkako je Dara smršala i počela da dobija komplimente i udvaranja muškaraca zbog izgleda, postao veoma ljubomoran. Proveravao ju je stalno, slao poruke, hteo je da mu non-stop javlja s kim je i gde. Počeli su da se svađaju sve češće i na kraju je Dara morala da stavi tačku na njihovu vezu. Po njenoj reakciji zaključila sam da joj nije baš svejedno zbog toga, ali život ide dalje - dodala je naša sagovornica. Uživam Pevačica nije demantovala naša saznanja da je njena ljubav sa košarkašem pukla, samo nam je u SMS poruci poručila da je srećna. - Ja sam srećna, uživam u sreći. Ne čačkajte moj privatan život - napisala je Dara i poslala nam srce u poruci.

Ponovila se NOVI ZUBI, NOVI OSMEH Dara Bubamara je išla u Cirih kod jednog od najpoznatijih evropskih stomatologa koji joj je ugradio porcelanske navlake na zube. Kako se spekuliše, Dara je za novi osmeh pukla 18.000 evra, i sada ga promoviše kad god i gde god stigne stigne, pogotovo na Instagramu. Na svakoj fotki se smeje, ali baš!

Buran period GODINU DANA KRILA DA SE RAZVELA Ubrzo posle porno-afere koja je protresla ceo region, kada su u medijima osvanule Darine golišave fotke, javnost je saznala i da ona već godinu dana nema muža. Tačnije, pevačica je brak okončala pre nego što su erotske fotografije objavljene, pa su tako pale u vodu njene tvrdnje da je slike slala suprugu Milanu Kesiću jer su već bili razvedeni.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZBOG OVAKVIH SE GINE: Dara Bubamara divljala noću 224 na sat! FANOVI ŠOKIRANI!