icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: PR

Novi obrazovni sadržaji

Hi Tech: Nova emisija o inovacijama u svetu tehnologije

Noviteti u svetu tehnologije pojavljuju se gotovo svakodnevno. Ukoliko ste ljubitelj tehnoloških spravica, gedžeta, interesuje vas kojim putem ide tehnološka revolucija i šta je to što će se u budućnosti iz filmova naučne fantastike preseliti u našu realnost, imamo odlične vesti za vas.

Objavljeno: 02.02.2017. 18:50h

 

Na obrazovnoj televiziji eduTV počelo je emitovanje nove emisije „Hi Tech“, koja će vas uvesti u svet moderne tehnolohije, dati vam najsvežije informacije o svim IT inovacijama i zabaviti vas maštovitim načinima na koje se dronovi, roboti i drugi gedžeti mogu upotrebiti. 

 


 

U emisiji je prikazana detaljna analiza svih elemenata GoPro Hero 5 kamere, od kvaliteta rezolucije do izdržljivosti baterije, a pored toga, ova kamera je upoređena s drugim, sličnim prozvodima koji postoje na tržištu.

Zabavan način da saznate sve o savremenoj tehnologiji

Emisija „Hi Tech”, pored toga što vam daje korisne informacije, predstavlja i odličan izvor zabave. Deo svake epizode je top-lista najmaštovitijih načina na koje ljudi širom sveta koriste tehnološke gedžete, a rubrika „Inovacija” donosi najnovije vesti o granicama koje tehnologija probija novim proizvodima.

„Cilj je da emisija informiše, zabavi i ponudi nove teme za razgovor nama koji smo navučeni na tehnologiju, ali i svima onima koji žele da čuju nešto novo i drugačije”, kaže Miloš Trajković, urednik i voditelj emisije „Hi Tech“.

Prva epizoda je postavila visoke standarde i zbog toga s nestrpljenjem očekujemo sledeću, koja nas očekuje već u petak 3. februara od 21h samo na eduTV-u.

edu TV: izvor znanja u svakom trenutku

„Hi Tech“ je samo jedna od brojnih emisija eduTV-a koje su različitim sadržajima iz oblasti tehnologije, nauke, kulture, istorije, ali i trikovima za povećanje kvaliteta svakodnevnog života stale na put predrasudi da je gledanje televizije samo puko gubljenje vremena. Naprotiv, edukativni program koji je namenjen svim generacijama predstavlja odličan način da se opuštanje pretvori u učenje.

Pored toga, ova nesvakidašnja televizija dozvoljava vam da putem platforme za video na zahtev (Video on Demand) gledate svoju omiljenu emisiju kada god poželite, na svom telefonu, tablet uređaju ili računaru.

Zato iskoristite priliku koju vam moderna tehnologija pruža: radite na svom obrazovanju i opštoj informisanosti u svakom trenutku i na svakom mestu uz eduTV.

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!