Foto: Privatna Arhiva

Po snežnom nevremenu 6. januara krenuo po badnjak i nestao

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Nenadovo telo nađeno nadomak sela

Nenad je kobnog dana sa bratom i prijateljima Bojanom I. i Sašom I. krenuo iz Donjeg Komrena ka susednom selu Hum da bi odsekao badnjak

Crna Hronika
> 00:00h

NIŠ - Telo Nenada Radića (33) iz niškog sela Donji Komren, koji je nestao u vejavici 6. januara, pronađeno je juče u jaruzi u blizini tamošnjeg fudbalskog igrališta. Leš je oko 11 sati otkrio njegov brat Milibor i alarmirao policiju.

Nenad je kobnog dana sa bratom i prijateljima Bojanom I. i Sašom I. krenuo iz Donjeg Komrena ka susednom selu Hum da bi odsekao badnjak. Nenad je vozio traktor, dok su ostala trojica bila u prikolici. Zaglavili su se u smetovima i odlučili da put nastave pešice, a Nenad se vratio do traktora kako bi ispustio vodu iz hladnjaka da ne bi smrzla. Od tada ga više niko nije video. Leš je pronađen baš na tom mestu, nedaleko od traktora i kolibe gde su se mladići nakratko sklonili od mećave pre nego što su krenuli ka selu. Iako su to mesto danima pretraživali Nenadovi rođaci, ali i policija, Žandarmerija i vatrogasci, leš je bio nevidljiv ispod debelog nanosa snega, koji se tek juče potpuno otopio. Vladimir Stanojević, PR tužilaštva, potvrdio je da se radi o čoveku nestalom 6. januara. M. M.