Foto: Instagram Printscreen

NEVEROVATNO

(FOTO) MAMA ZA PRIMER: Za 10 godina rodila je PETORO dece, a danas ima ISKLESANO TELO!

Pri samom pogledu na njeno isklesano telo teško je poverovati da je tridesetpetogodišnja Simon Gejtli iz za deset godina rodila čak petoro dece.

Žena
> 00:00h

U svih pet trudnoća Simone se ugojila neverovatnih 115 kilograma, ali sve ih je skinula uz redovno vežbanje koje, kaže, ne mora biti nimalo mučno i naporno, štaviše, ona se trudi da ga učini što zabavnijim, a u tome joj često pomažu i deca.

foto Instagram Printscreen

"Svako jutro se budim u pet i sat vremena trčim, a redovno idem i u teretanu. Verovali ili ne, ali kalorije se tope i kad sat vremena gurate dečja kolica, a sklekovi ili čučnjevi s ćerkom ili sinom na leđima najveći su mi izazov", rekla je Gejtli.

foto Instagram Printscreen

Osim što joj se dive žene širom sveta, Simone na društvenim mrežama porukama bombarduju muškarci, i to oni oženjeni.

"Od mene traže savet za sopstvene supruge koje se nikako ne mogu rešiti viška kilograma koje su dobile u trudnoći. Javljaju mi se i oni čije partnerke jako žele dete, ali frajer kao frajer, boji se da mu bolja polovina posle porođaja više nikada neće biti u formi", izjavila je ona za Dejli Mejl.

Dodala je kako se u prvoj trudnoći ugojila 38 kilograma, što joj je izrazito teško palo s obzirom na njenu sitnu građu. Jako, kaže, namučila dok se nije vratila na željenu težinu.

foto Instagram Printscreen