Podrška prijatelju

(KURIR TV) ĐOKOVIĆ UZ SRPSKOG VIOLINISTU: Novak uživao na koncertu Nemanje Radulovića

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prisustvovao je večerašnjem koncertu srpskog violiniste Nemanje Radulovića, koji je održan na Kolarcu.

Tenis
> 00:00h
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić

Koncert "Nemanja i prijatelji" održao se u okviru proslavljanja 85 godina Velike dvorane Kolarca. Đoković i Nemanja Radulović su prijatelji, a najbolji teniser je nedavno objavio snimak na kom se vidi kako njegov sin Stefan uživa dok posmatra nastup srpskog violiniste. "Volim kako naš mališa reaguje na koncert Nemanje Radulovića", napisao je tada Đoković na društvenim mrežama.

Đoković je ranije danas stigao sa Kopaonika gde se skijao nekoliko dana posle nastupa za Srbiju u meču Dejvis kupa protiv Rusije. Đoković je na koncert stigao u pratnji brata Marka i majke Dijane.

Slavni violinista Nemanja Radulović (31), koji gradi izuzetno uspešnu međunarodnu karijeru, tradicionalno nastupa na Kolarcu, na Dan Velike dvorane koja je svečano otvorena 4. februara 1932.godine, a Novak je posetio drugi koncert.

Na programu su bila klavirska trija Rahmanjinova i Hajdna dok su u drugom delu koncerta biti izvedena odabrana dela Johana Sebastijana Baha.

Nemanja je koncertu nastupao zajedno sa dugogodišnjim saradnicima i prijateljima sa kojima deli scenu: orkestrom "Double Sens", violinistkinjom Tijanom Milošević (u Bahovom duplom koncertu), Majom Bogdanović na violončelu i pijanistkinjom Lor Favr Kan.

Pogledajte BONUS VIDEO: