Foto: Reuters

Promocija nove devojke

CEO SVET ČEKA NOVU PRINCEZU: Princ Hari pokazao Megan na Pipinom venčanju!

Kada 20. maja Pipa Midlton, sestra vojvotkinje od Jorka Kejt Midlton, bude rekla „da“ svom izabraniku Džejmsu Metjuzu, oči celog sveta ipak će biti uprte u mlađeg brata princa Vilijama, nestašnog Harija!

Pop kultura
> 23:02h

Očekuje se da će upravo tada Hari (31) konačno doći zajedno sa svojom novom devojkom Megan Markl (35) i da će svetski mediji imati prve prave zajedničke fotke ovog para, jer do sada, a Hari i Megan su u vezi od avgusta 2016, niko nije uspeo da uslika princa Harija od Velsa i glumicu iz Los Anđelesa. - Hari i Megan se ludo vole i više nema potrebe za skrivanjem. Princ je dobio pozivnicu za venčanje od Pipe, koja mu je rekla da se podrazumeva da na ceremoniju povede Megan - pišu britanski mediji. Princ i glumica primećeni su prošlog vikenda u šetnji Londonom. Prema rečima svedoka, ispred Harija je išlo obezbeđenje, a on i devojka su bili na pristojnoj distanci, za svaki slučaj ako iza nekog ugla iskoči paparaco. Harija i Megan je dosad jedino uhvatio slučajni prolaznik kamerom svog mobilnog telefona u decembru 2016, kada su njih dvoje izlazili iz jednog restorana u zapadnom Londonu.

Ko je Megan Markl VEĆ BILA U BRAKU Megan Markl rođena je 1981. u Kaliforniji. Najpoznatija je po ulogama u seriji „Suits“ i filmu „Horrible Bosses“. Bila je udata za producenta Trevora Engelsona (40), s kojim se upoznala tokom snimanja filma „Remember me“ 2004. Zabavljali su se šest godina, verili su se 2010, a venčali na Jamajki 10. septembra 2011. Već u avgustu 2013. bili su razvedeni, razlog je, naravno, holivudski - „nepremostive razlike“.