Foto: Profimedia

(FOTO) NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA KRISTI BRINKLI (63) U BIKINIJU: Ko su ćerke a ko mama

Super model Kristi Brinkli postala je najstarija žena koja se ikad pojavila na slavnoj naslovnici magazina posvećenoj kupaćim kostimima!

Pop kultura
> 09:46h

"U mojim godinama? Ni govora!", bile su prve reči koje je manekenka Kristi Brinkli (63) izgovorila kad su joj ponudili novo slikanje u magazinu gde je već krasila naslovnicu čak 11 puta, piše Lepa & Srećna. Međutim, kad se posavetovala sa svojim ćerkama - Aleksom Rej Džoel (31) i Sejlor Brinkli Kuk (18) - dogovorila se s njima da ipak pozira. Kako kaže, biće to poslednji put!

Slikale su se zajedno, a svi kažu da se samo po poziciji dama na slici može zaključiti ko su ćerke a ko je mama - pogledajte i sami OVDE. PROČITAJTE JOŠ: Lepotica i posle 60. godine: Kristi Brinkli u bikiniju će vas naterati da vežbate! (FOTO) PAMELA ANDERSON (49) ŠOKIRALA NOVOM LEPOTOM: Golo lice iznad poznatih grudi pleni PRIRODNOM šminkom (FOTO) 16 toaleta MELANIJE TRAMP o kojima svet mode priča: kako je devojka sa sela postala žena predsednika Amerike i prava modna ikona (FOTO + VIDEO)