Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

Užas koji je zaprepastio Srbiju

ZVERI IZ SMEDEREVSKE PALANKE: Roditelji podvodili ćerkicu za cigarete i alkohol!

Psihopate koje sebe nazivaju roditeljima su više od dve godine podvodili svoju maloletnu ćerkicu i na taj način vraćali pozajmljeni novac.

Crna Hronika
> 12:32h

SMEDEREVSKA PALANKA - Policija je u Smederevskoj Palanci uhapsila roditelje maloletne M. M. (15) zbog sumnje da su je dve godine podvodili i držali u seksualnom ropstvu, dok su još četvorica muškaraca uhapšena zbog sumnje da su izvršili obljubu nad maloletnicom. Pored roditelja nesrećne devojčice, uhapšeni su i P. S. (32), V. Z. (46), Z. Đ. (43) i D. J. (54), svi iz Smederevske Palanke, koji su seksom s devojčicom više puta naplaćivali pozajmljeni novac. Tako plaćali dugove Kako saznajemo, otac i majka su ćerku seksualno iskorišćavali kako bi namirili svoje dugove. - Oni su devojčicu, od njene trinaeste godine, koristili kako bi platili ranije napravljene dugove u kafanama i prodavnicama. Naime, otac bi se zadužio za hranu, cigarete i alkohol za sume od 10.000 do 30.000 dinara. Kad ne bi imao da vrati novac, on je nudio svoju ćerku za seks. Čak ju je dovodio i u Beograd, gde ju je prodavao ispod Plavog mosta za 1.000 dinara - kaže izvor Kurira. Majka devojčice je svom suprugu pružala podršku u monstruoznim postupcima. - Devojčica je godinama bila izložena najgorim mogućim neprijatnostima. Ćutala je i trpela iživljavanje roditelja, dok se nedavno nije požalila prijateljicama. Ta priča je došla i do zaposlenih u Centru za socijalni rad, koji su odmah obavestili policiju i tužilaštvo. Istraga je ubrzo pokrenuta i istina je izašla na videlo - dodaje naš izvor. U hraniteljskoj porodici Kako je Kuriru potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, devojčica je dobila status žrtve i smeštena je u hraniteljsku porodicu. - Za šestoro uhapšenih određen je pritvor do 30 dana. Oni su saslušani, kao i maloletnica, koja je detaljno opisala kroz šta je sve prolazila prethodnih godina. Otac je potvrdio sve što mu se stavlja na teret, a majka je svojim iskazom dodatno potkrepila njegovu priču - kaže naš izvor upućen u slučaj. Zaprećena kazna za roditelje je od pet do 15 godina zatvora, a za korisnike seksualnih usluga od jedne do osam. Više javno tužilaštvo najavljuje brzo okončanje istražnog postupka i optužnicu protiv osumnjičenih.

Ne propustite puno zanimljivih tema

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK ZA PENZIONERE: Država vraća dve i po penzije?

Dodatak Moja penzija odgovara na pitanja penzionera

U današnjem poklon dodatku Moja penzija saznaćete šta se dešava sa predlogom sindikata da se umanjenja penzija ukinu posle 65. godine života, zašto je važno da imovinu podelite u ranim šezdesetim i šta kaže naš poznat glumac Vlasta Velisavljević, kako može da se živi od nacionalne penzije.

Pored toga, otkrivamo kako da postupite u slučaju srčanog udara i kako sprečiti pojavu rana kod odraslih ležećih bolesnika.

Ne propustite puno zanimljivih tema i razne poklone za penzionere.

M. I.