Foto: Profimedia

IZGUBIO BITKU, ALI...

(FOTO) KONAČNO DOBIO PRILIKU DA ZARGLI SINA: Poznati pevač nakon svih problema ponovo nasmejan

U nimalo idealnim uslovima, Robin Tik je konačno dobio priliku da zagrli svog sina i provede malo vremena s njim.

Pop kultura
> 00:00h

Štaviše, reč je o uslovima koji teško da bi ijednom roditelju lako pali, piše Story.rs. Naime, nakon burnog rastanka i optužbi za neverstvo i korišćenje narkotika, glumica Pola Pato dobila je starateljstvo nad njihovim sedmogodišnjim Džulijanom, a pevač Robin Tik prolazi kroz pakao. Ne samo što se razveo, izgubio starateljstvo nad sinom, suočio se optužbama da je zavisnik od droge i seksa i da je čak njegov diler bio pozvan na rođendansku proslavu malenog Džulijana nego je pevaču nedavno preminuo i otac, inače poznati glumac Alan Tik.

Ovaj susret je bio veoma značajan za pevača, pa je njemu prisustvovala i njegova 21-godišnja devojka Ejpril Lav Giri.

Međutim, tu je bio još neko - socijalni radnik, koji je Džulijana odveo od majke Pole kako bi ga na kratko predao Tiku.

Paparaci su fotografisali i trenutak kada se Džulijan rastao i majke i kada je pritrčao u zagrljaj ocu, a strani mediji o ovom tužnom trenutku pišu kao o lošem primeru kako izgleda život dece koji se nađu usred strašne bitke nakon razvoda... Pevač je kasnije objavio neodoljivu fotografiju svog mezimca nastalu tokom ručka. Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još: U braku su već 16 godina, ali se retko pojavljuju u javnosti: Evo kako izgleda žena koja je osvojila srce Zdravka Čolića (FOTO) Nakon što nas je Marinko napustio, ova čast je pripala NjEMU: Andrija Milošević uskoro staje na ludi kamen, a njegovog kuma svi dobro znamo Sin mi stalno sedi na glavi: Zbog ove fotografije Vladimira Stojkovića ceo Instagram plače (od smeha)

Bez bebe i supruga, ali sa osmehom jačim od svega: Ovako je Jelena Kostov izašla iz bolnice (FOTO) Njeno srce već 24 godine pripada samo NjEMU: Evo kako izgleda suprug Lee Kiš (FOTO)