Foto: Mladen Radulović

Niko nije hteo u Predsedništvo na prijem

NIKOLIĆEVE MUKE NA SRETENJE: Tomu ispalili ministri, svi otišli kod Palme

Nikolić je bio razočaran, pa i ljut kad je shvatio da nijedan ministar neće doći na prijem. Prvo je mislio da kasne, a onda je shvatio da neće ni doći

Politika
> 00:00h

Na prijem kod Tomislava Nikolića za Sretenje nije došao nijedan ministar. Svi članovi Vučićevog kabineta izabrali su tog dana, 15. februara, da idu kod Dragana Markovića Palme na slavu.

- Nikolić je bio razočaran, pa i ljut kad je shvatio da nijedan ministar neće doći na prijem. Prvo je mislio da kasne, a onda je shvatio da neće ni doći. Štaviše, Nikolić veruje da su ministri organizovano „bojkotovali“ njegov prijem - kaže izvor našeg lista iz Predsedništva i dodaje: - Kada je čuo da je pola Vlade kod Palme na slavi, da su pre izabrali tamo da odu nego da dođu u Predsedništvo na godišnji prijem, Nikolić je shvatio da je posredi, najverovatnije, dogovor, da mu, osim premijera Aleksandra Vučića, ne dođe nijedan član Vlade. A i sam Vučić je nakon prijema kod Nikolića otišao kod Markovića. Tamo su već bili šef diplomatije Ivica Dačić i ministar energetike Aleksandar Antić, kao i brojni narodni poslanici. Bogoljub Karić je održao govor u kome je pozdravio Vučića, kako je rekao, budućeg predsednika Srbije. E.K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIKOLIĆ POSLE DODELE ODLIKOVANJA: Nisam iznenađen ishodom glasanja, moj sin izneo je svoj stav...