Foto: Reuters

Šveđanin blista

VIDEO FRANCUZI IMAJU NOĆNE MORE ZBOG ZLATANA Evo zašto je Sent Etjen najdraži protivnik Ibrahimoviću

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović igrao je u karijeri protiv 156 različitih timova, a najomiljeniji protivnik mu je Sent Etjen.

Fudbal
> 00:00h

Ibrahimović je na 14 utakmica protiv Sent Etjena postigao čak 17 golova. Prvih 14 golova postigao je u dresu Pari Sen Žermena, a francuskom timu je u četvrtak uveče dao tri pogotka u prvom duelu 1/16 finala Lige Evrope.

Junajted je pobedio sa 3:0, a ovo je bio prvi het-trik švedskog napadača u dresu "crvenih đavola". On je ove sezone postigao za Junajted 23 gola u svim takmičenjima.
Ibrahimović je posle meča uporedio sebe sa legendarnim filmskim likom Indijanom Džons. "Dajem sve od sebe. Gde god da sam otišao, osvajao sam titule i pobeđivao sam. Ja sam kao Indijana Džons. Dobar je osećaj postići prvi het-trik za Mančester junajted. Najvažnije je bilo da obezbedimo dobar rezultat pred revanš. Bili smo okej, ali možemo mnogo bolje. Stvorili smo neke dobre prilike, ja sam postigao tri gola, što je takođe važno. Hvala mojim saigračima. Nismo primili gol i ovo je odličan rezultat jer znam koliko je teško igrati tamo. Imaju fantastične navijače koji im pružaju veliku podršku. Stadion je veoma lep, momci će ga videti kada odemo i zato je bilo važno da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Ibrahimović. POGLEDAJTE BONUS VIDEO: