LIBERALNA RADA: Napred, ribe, hvatajte me za dupe!

Nemanja Pančić

Pevačica je poznata po flertovanju s publikom, ali na koncertu u Švajcarskoj od devojaka je izričito tražila da je pipkaju

Rada Manojlović pošteno je izvatana za guzu na jednom nastupu u Švajcarskoj, i to od strane ženskog dela publike!
Printscreen 
Ko će pre... Dve ruke mese guzu, treća se prikrada

„Grandova“ pevačica je opet izazovno vrckala, ali ko zna da li bi se devojke oslobodile i pipkale je da Manojlovićeva to od njih nije izričito tražila!
- A sada, samo za devojke! Mešaj - rekla je pevačica, a zatim okrenula guzu ka publici.
Printscreen 
Da im priđe bliže... Rada se namešta u bolju poziciju

Četiri žene su tada bukvalno navalile na nju, pa su pevačicu dobro ištipale i izvaćarile. Rada je to sa osmehom primila, a potom se okrenula ka devojkama, koje su u transu počele da je hvataju za struk i grudi, ali i za kosu. Muškarci su se primakli bini, jedan mladić je pružio ruku prema njoj, međutim, Manojlovićeva mu je stavila do znanja da to nije dozvoljeno.
- Ne mogu muškarci, samo devojke! - raspoloženo mu je poručila Rada.
Printscreen 
Zarila kandže... Ostavila otisak na Radinoj zadnjici

Ipak, jedan dečko je na kvarno uspeo da se dočepa Rade, tražeći da se slika s njom. Ona je pristala i ispozirala, a mladić je tu video dobru priliku da Radu ščepa oko struka i uhvati je za dupe!
Printscreen 

Malo su popile
TO JE NORMALNO!

Rada je ranije javno pričala o pipkanju na nastupima, a u oktobru 2016. je izjavila da muškarcima ne dozvoljava da joj priđu dok je na podijumu. Ona je tada ispričala i o neprijatnosti koju je imala s pijanom devojkom u diskoteci.
- Devojke su mnogo nezgodnije kad se napiju i njima je normalno da se pipkaju i vataju. Da je muško bilo u pitanju, leteo bi napolje i zviznula bih ga mikrofonom - rekla je tada Rada.



Jelena Stuparušić