Foto: Reuters

Madriđani nastavili sa trijumfima

(VIDEO) NOVI KLUPSKI REKORD REALA: Bejl se vratio na teren i doneo pobedu Reala

Fudbaleri Real Madrida pobedili su danas na svom terenu Espanjol sa 2:0, u utakmici 23. kola španskog prvenstva i stekli četiri boda prednosti nad Barselonom.

Fudbal
> 00:00h

Real je bio bolji od početka, stvarao je prilike i kontrolisao igru i bez većih problema ostvario četvrtu uzastopnu pobedu u ligi. "Kraljevski" klub je poveo u 33. minutu golom Alvara Morate, na asistenciju Iska. To je bio 11. gol Morate ove sezone. Minut pre vodećeg gola, poništen je pogodak Kristijana Ronalda zbog ofsajda. Konačan rezultat postavio je Garet Bejl u 83. minutu. Velšanin se vratio u tim posle tromesečne pauze zbog povrede skočnog zgloba i postigao šesti gol u prvenstvu.

Real je danas postavio novi klupski rekord, pošto je postigao najmanje jedan gol na 42 uzastopne utakmice. Real je ostvario 16. pobedu u prvenstvu i na prvom mestu na tabeli ima 52 boda, četiri boda više, ali i utakmicu manje od Barselone. Espanjol je pretrpeo drugi uzastopni poraz i zauzima deveto mesto sa 32 boda. Atletiko je u gostima pobedio Hihon 4:1.