Foto: Vladimir Šporčić

Iskreno o svim životnim usponima i padovima

Aneta Ivanović: Želim da rodim još jedno dete

Popularna voditeljka otkriva detalje iz svoje porodične svakodnevice, priča o mnogobrojnim izazovima, ali i izuzetno teškim trenucima s kojima se hvatala ukoštac i otkriva svoje najdublje želje i strahove

Stars
> 14:23h

Voditeljka i kreativni producent emisije 150 minuta na televiziji Prva Aneta Ivanović (46), veruje da postoje dva ključna izbora u životu – profesije i osobe s kojom ćeš stvoriti dom i porodicu. Iako je u oba slučaja odabrala hrabro i bez kompromisa, doživela je da nakon dugogodišnje karijere ostane bez posla i to baš kada je postala majka.

Uz veliku podršku svog supruga, vlasnika firme za ketering Ivana Ivanovića (47), odlučila je da se umesto borbe za posao posveti odgajanju svog sina Božidara (8) kojeg je rodila u kasnim tridesetim i nikada se zbog te odluke nije pokajala. U razgovoru za Story Aneta prvi put priča o svojoj karijeri, porodici, braku, životnim izazovima, objašnjava zbog čega je odabrala drugačiji put i priznaje da bi se usudila da u ovim godinama rodi još jedno dete.

Story: Pre skoro dvadeset godina odabrali ste svoj životni poziv, ali nakon nekog vremena povukli ste se iz posla. Možete li da nam opišete svoj put i zašto ste odlučili da se bavite baš televizijskim novinarstvom?-

Studirala sam fiziku i maštala da budem profesor, ali već u srednjoj školi počela sam da se zanimam za politiku. Dnevnik koji je vodio Goran Milić, subotom uveče, bio je za mene magičan.

Kompletan tekst i ekskluzivne fotografije potražite u novom, 596. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 17. februara.