Foto: Promo

Poziv ljudima dobre volje

POMOZIMO OLGICI DŽOMBIĆ: Ostala bez jednog sina, sa drugim sinom živi u kući koja se urušava

ČENTA - Olgica Džombić ne samo da je u teškoj finansijskoj situaciji, nego ju je zadesila nesreća 2012. godine tako što joj se prvi sin udavio na Adi Ciganliji u Beogradu. Olgica je uprkos tome nastavila da se kako zna i ume bori za bolji život i pravi put mlađeg sina Uroša.

Srbija
> 00:00h

Porodična kuća im je u veoma lošem stanju,krov se urušava pri najmanjem dašku vetra, zidovi su propali od vlage, elektro instalacije i vodovod su veoma loši..

Dok je Olgica na poslu, njen sin Uroš boravi sam u kući, a pri tom mu preti velika opasnost zbog loših instalacija. Olgica sa svojim prihodima jedva ima dovoljno za život, a može samo da sanja da popravi bar ono najosnovnije na kući,moze samo da sanja.

U želji da pomognu, njeni prijatelji su rešili da pokrenu humanitarnu akciju za renoviranje kuće. Posetili su predsednika opštine Opovo gospodina Zorana Tasića, obrazložili mu svoj plan i predali molbu da Olgičina kuća udje na konkurs za dobijanje pomoći u gradjevinskom materijalu od opštine.

Molba je uredno overena i čeka se mart mesec, kada to treba da se desi. Pored toga, prijatelji su spremili humanitarno muzičko veče u Čenti, u Lovackom domu.

Sav prihod biće uplacen na Olgičin racun u banci, namenjen za kupovinu materijala koji ne bude mogao da se dobije od opštine Opovo.

Prijatelji su pokrenuli još jednu akciju, tako što su apelovali ljude preko Facebooka da ne bacaju nepotreban polovan nameštaj, nego da poklone Olgici za kuću posle renoviranja.

Prijatelji takođe ovim putem pozivaju sve ljude dobro srca da pomognu koliko mogu, i pozivaju sve da se 3. marta pridruže humanitarnoj priredbi u Lovačkom domu.