Foto: Fonet AP

Srbin iz redova Denvera

NIKOLA JOKIĆ ZA KURIR: Ceca pre Karleuše, uvek pivo - nikad rakija!

Naš as koji je zadivio Amere punih 45 minuta iz doma u Denveru ćaskao s fanovima na Instagramu, a nije izbegao odgovore ni na naša pitanja

Košarka
> 02:02h

Koliko je trajalo drugo poluvreme mečeva Lige šampiona, toliko je Nikola Jokić ćaskao s fanovima na Instagramu. Punih 45 minuta as Denvera odgovarao je na razna pitanja, među kojima su bila i Kurirova.

Deset činjenica koje niste znali o Nikoli Jokiću

Dok je neprestano gledao u telefon i čitao poruke, društvo u domu pravili su mu devojka Natalija i brat Nemanja, a zanimljivo je što se u pozadini na TV emitovala serija „Policajac s Petlovog brda“. - Samo ne Ivana Ivanovića, dobacila je Natalija dok je Nemanja menjao TV kanale i usput naleteo na „Veče s Ivanom Ivanovićem“. Za to vreme Jokić se dobro zezao s fanovima, a evo i nekih pitanja i odgovora:

Ceca ili Karleuša? - Ceca! Kad se ženiš? - Neću se skoro ženiti. Šta jedeš pred utakmicu? - Riže i piletinu. Daj neke vežbe za rast. - Okačiš se na merdevine i visiš. Da li se dopinguješ? - Ne, ali bih hteo da probam. Zvezda ili Partizan? - I jedni i drugi. Koji NBA klub voliš pored Nagetsa? - San Antonio. Ko je najbolji centar u NBA? - Mark Gasol. Jagnjetina ili prasetina? - Uf... I jedno i drugo! Da li bi voleo da igraš za Crvenu zvezdu? - Pa... Ne znam. Šta radi Majkl Džordan? - Nisam ga video. Šta gledaš na TV? - Volim da gledam „Slagalicu“ i „Poteru“. Kakav je burek u Denveru? - Nema bureka ovde. Pošaljite! Je l‘ igraš NBA lajv? - Ne igram NBA lajv.

Milosavljević ili Lazić? - Milosavljević je bolji u napadu, Lazić u odbrani. Ronaldo ili Mesi? - Mesi! Pivo ili rakija? - Uvek pivo! Sarme ili pljeskavice? - I sarme i pljeskavice. Durant ili Kari? - Durant! Ima li ćevapa u Denveru? - Ima, al‘ su bez veze. „Koka-kola“ ili „pepsi“? - Ni jedno ni drugo. To više ne pijem. Uzimamo li medalju na Evrobasketu? - Evropsko prvenstvo je uvek bilo teže od svetskog.

Zove se Vera POZDRAV ZA NASTAVNICU HEMIJE Jokić je mnoge pozdravljao na Instagramu, a specijalan pozdrav dobila je Vera. - Pozdrav za Veru, nastavnicu hemije. Voleo sam hemiju!

Raduljica: Šta radiš, bre, na Instagramu? TREBA ME RASPIZDITI PO GLAVI! Među fanovima Jokiću je pisao i Miroslav Raduljica. - Moj Radulja - obradovao se Nikola. Popularni Braduljica ga je pitao: „Šta radiš, bre, ovde?“ - Šta ja radim ovde... Treba neko da me raspizdi palicom po glavi.

Šta se sluša u Americi GARAVI SOKAK, TO JE MUZIKA! U jednom trenutku dok je ćaskao s fanovima, Jokićeva devojka je na Jutjubu pustila Garavi sokak. - To je muzika, Garavi sokak - uzviknuo je Nikola uz pesmu „Kao ja što sam tebe voleo, kao ja što sam tebe želeo“.

Goran Anđelković