Foto: Reuters

Bredli Louveri se i dalje bori za život

ZAŠTO JE ŽIVOT TAKO OKRUTAN? PRIČA KOJA SLAMA SRCA: Mali navijač Sanderlenda (5) ponovo dobio rak

Porodica mladog navijača Sanderlenda Bredlija Louverija (5) saopštila je da se dečak vratio rak.

Fudbal
> 00:00h

Hrabri dečak iz Sanderlenda je već nekoliko puta preboleo rak, ali se opaka bolest stalno vraćala. Mali Bredli je postao miljenik fudbalera Sanderlenda, a bio je gost na utakmici sa Čelsijem. On je upoznao fudbalere Sanderlenda, koji su ga posećivali u bolnici.

Bredli je dobio na hiljade poruka podrške iz celog sveta, a lekari su predviđali da mladi navijač ima još samo nekoliko nedelja život. Međutim, Bredli je uspevao da pobedi. On je u bolnici dobijao neophodne terapije, koje su mu produžavale život, a onda se oglasila i porodila Louveri.
"Bredli je bio na dodatnim pregledima prethodnih nekoliko dana kako bismo ustanovili da li deluje tretman ili ne. Njegov lekar nam je dao neke informacije, ali smo morali da čekamo rezultate. Nažalost, rezultati nisu bili ono što smo želeli da čujemo. Rezultati su pokazali da je bilo određenih poboljšanja, ali u nekim delovima vratio se neki novi tumor i to na donjem delu leđa. Kao i što možete da pretpostavite, slomljeni smo. Srce nam se slomilo", napisala je Bredlijeva baka Gema i dodala: "Nismo sigurno kako ćemo dalje, čekamo da stignu rezultati biopsije. Zašto je život tako okrutan? Zašto loše vesti stižu jedan drugu? Zašto ne puste moju bebicu na miru?".