icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Promo

Poslovi koji u Srbiji još nisu zaživeli

ŽELITE DA POKRENETE SVOJ BIZNIS? Ove ideje ćete odlično unovčiti!

Danas desetine hiljada ljudi razmišljaju o tome da pokrenu sopstveni biznis, i to s dobrim razlogom. Samostalno određivanje prioriteta, obaveza i ciljeva, nezavisnost u radu i odlična zarada neki su od najvećih motiva da napravite prvi korak i postanete sam svoj gazda.

Objavljeno: 24.02.2017. 13:00h

 

Preduzetništvo je nadohvat ruke svakome ko želi da preuzme rizik i bude istrajan u onome što je naumio. Ako ste i vi bar jednom u životu pomislili kako biste to mogli da učinite, ovo su biznis ideje koje možete odlično unovčiti, jer kod nas još uvek nisu zaživele.

 


 

 

U Srbiji je 2016. bila godina preduzetništva; kada su kompanije imale finansijsku i nefinansijsku pomoć od države na svom putu do vrha preduzetničkog brega. Iako smo već uveliko zakoračili u 2017. godinu, to nikako ne znači da će ona biti manje preduzetnička. 

Od januara do novembra prošle godine u Srbiji je biznis pokrenulo čak 31.434 preduzetnika, što je 1,68% više u poređenju sa istim periodom 2015. godine, podaci su iz Agencije za privredne registre, što je najveći razlog zbog kog preduzetništvo treba negovati i dalje.

 

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!