Foto: Printskrin/Jutjub

Bez dlake na jeziku

VODITELJKA DNK ŠOKIRALA: Nataša BRUTALNO isprozivala Staniju, evo šta joj rade po klubovima

Nataša Aksentijević poznata je kao neko ko je "bez dlake na jeziku" i ko se ne ustručava da kaže svoje mišljenje o brojnim poznatim ličnostima. Tako je bilo i ovaj put oplela po starletama, a najviše po Staniji Dobrojević.

Stars
> 23:32h

Starlete su ti draga tema, koja ti je omiljena? “Znam ih par komada. Znam Soraju, ima najveće sise na svetu, zatim Staniju, ona je starleta sa mikrofonom, Tijanu Ajfon i onu Šaviju, ali nju neću da pominjem jer se ona sviđa mom mužu, a-ha-ha”

Šta generalno misliš o starletama? “Ako su one put do legalizacije prostitucije, onda svaka čast, a ako su nešto drugo, onda ne znam… Moraju i one da se reklamiraju kao i, recimo, alu folija, ali mi nije jasno kako ih sve ne pohapse.”

Što da ih pohapse? Stanija je postala pevačica, kažu da razvaljuje u najpoznatijim evropskim klubovima? “To sam čula, ali verovatno i nju razvaljuju tamo. Nije ni njoj lako mučenici. Muke su kada te teraju da pevaš, a ti ne znaš, kao kada bi mene naterali da igram balet sa sto kila u Labudovom jezeru, pa na šta bi to ličilo?!, rekla je Nataša za Star.

Foto Filip Plavčić