Foto: Profimedia

Francuz se ne kaje

(VIDEO) ERIK KANTONA O SUKOBU SA NAVIJAČEM PALASA: Žao mi je što ga nisam jače udario

Slavni francuski fudbaler i legenda Mančester junajteda Erik Kantona izjavio je da mu nije žao zato što je udario navijača Kristal Palasa 1995. godine.

Fudbal
> 00:00h

Kantona je 22. januara na meču protiv Kristal Palasa zaradio crveni karton zbog grubog starta nad Ričardom Šouom. On je po izlasku sa terena Selhurs park nasrnuo na navijača i udario ga karate udarcem.

Francuz je suspendovan na devet meseci, a morao je da odradi 120 sati društveno korisnog rada. "Trebalo je jače da ga udarim. Ne žalim ni za čim. Trebalo je jače da ga udarim. To sam već nekoliko puta rekao. Baš je bio dobar osećaj. Naučio sam nešto u svemu tome što se desilo, a mislim i da je Metju Simons, čovek koga sam udario, takođe nešto naučio", rekao je Kantona za engleske medije.
On je objasnio zašto je počeo da se bavi glumom. "Počeo sam da se bavim glumom, jer mi je potreban adrenalin. U kući nemam trofeja, medalja... Nema ničeg što je povezano sa fudbalom. Uživao sam u to vreme, ali nije dobro previše živeti u prošlosti", dodao je Kantona.