Krkanluk

OKUPILO SE NESPOJIVO DRUŠTVO NA VESELJU! Vehabije sa Suljom i policijom!

Rešad Džanković, koga plaća MUP RS, odnosno građani Srbije, uslikan sa Sulejmanom Ugljaninom, koji slavi nezavisno Kosovo i fašiste. Zamenik SDA u društvu radikalnog hodže i brata, čoveka koji je vrbovao teroriste IS

Politika
> 18:32h

Rešad Džanković, načelnik policije u Novom Pazaru, koji dobija platu iz budžeta Republike Srbije, slavio je sa Ugljaninom, predsednikom SDA, koji tvrdi da je Kosovo nezavisna država, a ide na proslave u čast fašista! Na fotografiji do koje je došao Kurir Džanković u veseloj atmosferi sedi za stolom s Ugljaninom i potpredsednikom SDA, predsednikom opštine Tutin Šemsudinom Kučevićem. To znači da Džanković, zaposleno lice u MUP RS, koga plaćaju građani Srbije, sedi s čovekom koji je išao na svečanost u čast albanskih balista koji su se borili na strani fašista i koji je Hašimu Tačiju čestitao državu.

Mutne radnje

I tu nije kraj. Kurir je došao u posed još jedne fotografije na kojoj se vidi Kučević, potpredsednik SDA, za stolom s grupom ljudi, od kojih je jedan radikalni hodža. Na drugom kraju stola je čovek čiji je brat uhapšen u Beču jer je vrbovao ljude za IS. Džanković se juče nije javljao ni na jedan od dva broja poznata redakciji, a nije odgovorio ni na SMS s konkretnim pitanjima. Na pozive, kao ni na SMS s konkretnim pitanjima nije odgovorio ni Šemsudin Kučević, dok Sulejman Ugljanin nije bio dostupan.

Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije, smatra da bi načelnik novopazarske policije morao da bude smenjen. - Ugljanin deluje protiv Srbije, to znači da i Džanković radi protiv zemlje koja ga plaća - kaže Nicović. Zabraniti SDA Podsetimo, bivši ministar Ugljanin, s delegacijom BNV, prisustvovao je proslavi u čast komandanata balista Šabana Poluže i Mehmeta Gradice, koji su podržavali naciste. Tada je Tačiju čestitao demokratsku državu. Lider SPS tražio je zabranu njegove stranke.

Veličali državu Kosovo i fašiste... Šemsudin Kučević, Sulejman Ugljanin i Hašim Tači

Ukratko KO JE DŽANKOVIĆ Rešad Džanković postavljen je za načelnika policije u Novom Pazaru 2016. Kako saznaje Kurir, Džanković nije hteo da ide na KiM 1999, kada su u južnu srpsku pokrajinu morali da idu pripadnici MUP. Iako su policajci koji su odbili taj zadatak uglavnom bili kažnjavani gubitkom službe, Džanković ne samo da nije izgubio posao već je s vremenom unapređen. Džanković je u službi od 1986.

Zukorlić NAPADA VLAST KAD JE VAN NJE Muamer Zukorlić, poslanik BDZ, kaže da je ovo tipično ponašanje Sulejmana Ugljanina - ako je u vlasti, hvali je, ako nije, napada je. - Kada je u vladi, onda je Srbija najbolja zemlja, prava Bošnjaka su na najvišem nivou i tada je on najveći srpski patriota. Kada nije u vladi, onda radi sve ono što je suprotno od toga, govori da je Srbija fašistička tvorevina, uključujući i ovo sada - kazao je Zukorlić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EVO KO SU UBIJENI SVEDOCI ZLOČINA OVK

(Foto: Sandržakpres)