Foto: Printscreen Facebook

Užasna tragedija

(VIDEO) STRAVIČNA SMRT DEVOJČICE: Preživela saobraćajku, a nekoliko trenutaka kasnije je upucali

Demari Etkins nalazila se na zadnjem sedištu kola koja je vozila njena majka Tojia Tomas, kada su se dva vozila sudarila sa njima

Planeta
> 00:00h

Osmogodišnja devojčica iz Hjustona preživela je saobraćajnu nesreću, a samo nekoliko trenutaka kasnije bila je upucana iz vozila koji je udario auto u kojem se ona nalazila.

Demari Etkins nalazila s na zadnjem sedištu automobila koji je vozila njena majka Tojia Tomas, kada su se dva vozila sudarila sa njima.

Nakon udesa, ženska osoba iz jednog od automobila izvadila je pištolj i krenula da puca.

"Pogledala sam i pomislila da hoće da mi pomogne. Izvadila je pištolj i počela da puca. Svaki metak je pogodio zadnji deo automobila u kojem se nalazila moja devojčica", izjavila je majka Tojia čija je ćerka nastradala. Tojia u prvim trenucima nije shvatila da je njena ćerka pogođena.

"Iznela sam je iz automobila i pomislila da spava. Postavila sam je na zemlju, a onda sam pogledala njenu jaknu i videla krvavu fleku. Podigla sam joj majicu i videla da je pogođena. Imala je prostrelnu ranu na levoj strani", dodala je neutešna majka.

Devojčica je prebačena u lokalnu bolnicu gde je i preminula.

Policija ne zna zbog čega je žena, koja se nalazi u bekstvu, pucala, ali je dodala da majka i ćerka nisu bile njena meta.

(NY Post)