Foto: Profimedia

Kakav četvorotočkaš

JOKIĆ SE PONOVIO: Nekada vozio dvokolicu, a sada vozi OVU MOĆNU MAŠINU

NBA senzacija Nikola Jokić nekada vozio konjske dvokolice, a sad uleteo u moćnu mašinu

Košarka
> 00:00h

Srpski košarkaš i zvezda NBA Nikola Jokić od sada će se po Denveru voziti u novom džipu „GMC jukon“! Dečko koji je pre nekoliko godina učestvovao u kasačkim trkama dvokolica u rodnom Somboru sada, umesto jednog živog konja, u svojim rukama ima ergelu od 355 njih!

Jokić se svojom novom „mašinom“ pohvalio fanovima na Instagramu. Na fotografiji koju je objavio na ovoj društvenoj mreži Nikola ponosno stoji ispred svog novog automobila, vrednog oko 60.000 dolara, koji na haubi ima veliku mašnu, tako da nismo sasvim sigurni da li je ovog lepotana talentovani košarkaš platio iz svog džepa ili ga je ipak dobio na poklon.

Kako god, ovo je odlična zamena za „tojotu forraner“, koju je Jokić dosad vozio u Americi. Kada je u pitanju Nikolin učinak na parketu, izgleda da umor polako stiže srpskog košarkaša koji je briljirao od početka godine. U poslednjem meču, odigranom u noći između četvrtka i petka, Jokić je u porazu Denvera od Sakramenta zabeležio skromna četiri poena, što je naišlo na kritike i njegovog trenera.

Komentari tviteraša

Uzmi „golf 3“ ko pravi Srbin, a ne tu nabudženu mikrotalasnu

He-he, jako povoljno, nije skup, a može i na plin

A „jugo“?

Gangsta stajl madafaka!

Legla plata, aaaaaaa?

Anja Vukašinović