Foto: Printscreen Facebook

Mole se građani za pomoć

NESTALA DEVOJKA: Dobojska policija u potrazi za Natašom Pupčević (21) kojoj se gubi trag od subote!

Centar javne bezbednosti Doboj pozvao je građane da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja o nestaloj devojci iz Bosanskog Šamca, Nataši Pupčević (21), obaveste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122.

Bosna i Hercegovina
> 20:56h

Ova dvadesetjednogodišnjakinj iz Bosanskog Šamca se 25. februara oko 22.30 sati udaljila od kuće i otada joj se gubi svaki trag.

Devojka je visoka oko 165 cm, sitnije telesne građe, smeđih očiju i smeđe kose dužine do ramena, a u vreme kada je napustila kuću na sebi je imala maslinaste pantalone, dugu jaknu s krznom bež boje i smeđe cipele.

Po prijemu prijave policijski službenici Policijske stanice Šamac odmah su izvršili pregled objekata (autobuska stanica, ugostiteljski objekti) u kojim bi se eventualno mogla nalaziti nestala devojka, a obavljen je razgovor za prijateljima i poznanicima nestale.

Izvršena je pretraga terena na obalama reka Bosne i Save, dok su članovi Ronilačkog kluba i pripadnici Crvenog krsta Šamac istog i narednog dana izvršili pregled korita reka Bosne i Save do mosta na graničnom prelazu Bosanski Šamac.

Policijski službenici ostvarili su kontakt s graničnom službom prilikom čega je utvrđeno da na međugraničnom prijelazu nije evidentiran prelazak nestale Nataše Pupčević.