Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 112 puta

BURNA NOĆ U BEOGRADU: 9 povređenih u 4 saobraćajke, tegobe mučile hronične bolesnike

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno ukupno devet osoba, među kojima i 15-godišnji mladić u svojstvu pešaka.

Beograd
> 00:00h

Taj mladić je zadobio povrede koje nisu teške prirode u 19:39 sati u Batutovoj ulici kod broja 1, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 23:37 sati na autoputu u smeru ka Nišu povređene su dve osobe, koje su potpisale da ne žele dalji transport, dok su u 23:41 sati na autoputu kod isključenja za Konjarnik povređena tri muškarca, starosti oko 30 godina, nakon čega su prevezeni na VMA.

U 00:56 sati u Ulici Andre Nikolića povređena su dva muškarca stara oko 38 godina i 29-godišnja ženska osoba, dodala je Macura.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć je noćas imala 112 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a za pomoć su se javljale sve grupe hroničnih bolesnika - hipertoničari, astmatičari, srčani...

Juče je zabeleženo 135 intervencija Hitne pomoći od kojih 46 na javnom mestu, uključujući sedam saobraćajnih nezgoda među kojima nijedna bila sa teškim traumama, navela je Macura.