Foto: PR

Stiže novi hit

LAPSUS BAND ČUVA MISICU: Pogledajte tizer za novu pesmu BUDALO!

Najpopularniji mladi bend u regionu „Lapsus bend“ napravio je pometnju na društvenim mrežama objavivši najavu za novu pesmu „Budalo“ a dodatnu pažnju izazvala je činjenica da je u kadrovima spota izostavljena bilo kakva scena u kojoj se pojavljuje Mis Srbije Anđelija Rogić.

Stars
> 00:00h

O popularnosti momaka iz benda koji je već stekao titulu najveće muzičke interent senzacije na Balkanu svedoči i činjenica da su samo dan pre objave dobili u Banjaluci „Oskar popularnosti“ za najperspektivniji bend u regionu.

Inače, tizer koji su postavili na svoj Jutjub kanal doživeo više hiljada podela na Fejsbuku za manje od sat vremena, tako da je već za očekivati da njihov novi spot obori rekord koji imaju kada je gledanost u pitanju. U video klipu koji traje oko pola minuta vide se neke od kontroverznih scena u kojima devojku maltretira dečko, a čitav spot nosiće poruku borbe protiv nasilja.

-Drago nam je što je najava pesme naišla na ovako pozitivne reakcije, jer verujemo u ovu pesmu i drago nam je što je i publika to podržala, naročito ako se uzme u obzir i to da čitav spot nosi sjajnu poruku protiv nasilja u bilo kom obliku - rekli su momci iz Lapsus benda. Spot će premijeru imati simbolično na Dan žena, a kako izgleda tizer koji je već izazvao nepodeljenu pažnju, pogledajte ovde.