Otkrivamo: Aninu novu pesmu potpisuje ministar

(AUDIO SNIMAK) RASIM LJAJIĆ NAPISAO HIT ZA BEKUTU Plakala i pevala: Vreme mi prođe, al bol nikada

Pesmu o mami moraš da otpevaš sa suzom u oku, rekla je Ana nakon izvođenja balade, u kojoj je potpredsednik Vlade opisao pevačicinu majku kao jaku ženu, stub porodice

Stars
> 19:08h

Ana Bekuta je snimila pesmu „Balada o majci“, koju je posvetila svojoj mami Milici, a najveće iznenađenje je što je tekst napisao ministar trgovine Rasim Ljajić! Rasim je u vrlo emotivnoj pesmi za Anu opisao njenu majku kao jaku ženu koja je stub porodice i koja je za nju bila i otac i majka. Popularna pevačica je ovu numeru premijerno otpevala u emisiji „Grand specijal“ kod Saše Popovića, a kad je završila sa izvođenjem, briznula je u plač. Popović joj je tada prišao i zagrlio je, a ona je brisala suze i prokomentarisala da pesma ima posebno mesto u njenom srcu. Ceo studio u suzama - Pesmu o majci moraš da otpevaš sa suzom u oku. Pesmu mi je napisao Rasim Ljajić - rekla je Bekuta, a potom joj je prišla i njena koleginica Milica Todorović, koja ju je snažno zagrlila i čestitala joj na fenomenalnoj kompoziciji. Bekuta je tada izjavila da je svojevremeno i ocu posvetila jednu pesmu, ali da ju je, nažalost, snimila prekasno. Otac otišao prerano - Zaplakala sam i kada sam pokojnom ocu posvetila pesmu, bilo mi je teško jer je on nikad nije čuo. Zato sam kompoziciju u slavu moje majke snimila sada, da bi je ona čula i videla koliko mi znači. Bolje je što sam je snimila dok je živa, a ne posle da žalim što je nisam otpevala za njenog života - rekla je pevačica.

Ekskluzivno na Kuriru možete poslušati Aninu pesmu koju je za nju napisao Rasim Ljajić!

BALADA O MAJCI Bila si žena jača od stene, bez tebe život nikako da krene. Sad kada te više na kapiji nema, ostala je tuga pregolema. Svaku tvoju suzu oplakujem sada, vreme mi prođe, ali bol nikada. Vidim tvoje lice, pamtim tvoje reči, ali bol za tobom ništa mi ne leči.

Hitmejker SEVDALINKA ZA HALIDA MUSLIMOVIĆA Ljajić je 2016. napisao pesmu „Dunjo moja“ za svog starog prijatelja Halida Muslimovića. Ljajić je tada za Kurir izjavio da je ponosan na ovu numeru i da je to prava sevdalinka. On je tada rekao da voli poeziju i da je već godinama piše, ali isključivo za svoju dušu. - Nemam baš materijala za nekakvu zbirku ili nešto slično. Nemam nameru da to objavljujem, ali kad god mi dođe trenutak, napišem pokoji stih - rekao je ministar za Kurir.

Veliki prijatelj Poklonio joj od srca PESMU SAM NAPISAO ZA POKOJNU MAJKU! Potpredsednik Vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić otkrio je za Kurir da je pesmu posvetio svojoj pokojnoj majci i da je napisana iz duše. - Poslao sam Ani, koja mi je veliki prijatelj, da čuje pesmu. Mnogo joj se dopala i odmah je rekla da bi je ona otpevala. Naravno, složio sam se jer znam da je Ana sjajna i da će to i otpevati iz duše, iako sam prvo mislio da je nekako više za muški glas - kaže Ljajić za Kurir i dodaje da nije pogrešio. - Ana mi je pevala na svadbi pre 20 godina, a i moja pokojna majka ju je obožavala, pa mi je drago što ju je baš ona otpevala.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) MRKA JE U PRVOM REDU: Ana Bekuta otvorila koncert pesmom Ljubavi moja

JELENA STUPARUŠIĆ