Foto: Kurir

Paparaco

(FOTO) EMILIJA VRAĆA DEVOJAČKO PREZIME: Neću više da se prezivam Kežman!

Ekipa Kurira uhvatila bivšu ženu Mateje Kežmana ispred policijske stanice, gde je posle 16 godina izvadila nova dokumenta

Stars
> 16:22h

Emilija Kežman, bivša žena fudbalera Mateje Kežmana, odlučila je da posle 16 godina vrati devojačko prezime Ćirić, ekskluzivno saznaje Kurir!

Paparaco Kurira uhvatio je Emiliju kako s dokumentima u ruci ulazi u policijsku stanicu u centru grada. Ona se kod nadležnih organa zadržala oko pola sata, a zatim se uputila u drugu policijsku stanicu na Zvezdari. Tim povodom kasnije smo pozvali Emiliju. - Tačno je da sam bila u stanici, ali to je moja lična stvar, koju ne treba javno komentarisati. Kome sam uopšte ja zanimljiva kao bivša žena nekadašnjeg fudbalera?! - rekla je Emilija, a na pitanje da li njen dolazak u policiju ima veze s Kežmanom, ostala je nedorečena: - Ne dajem komentare. Možda!

Pred matičara kao Ćirićka PONOVO SE UDAJE! Kako saznajemo, Emilija odbacuje prezime Kežman jer uskoro planira venčanje s dečkom, s kojim je dve godine u vezi. - Emilija se verila u maju 2016, a do kraja godine planira venčanje - kaže naš izvor.

MARIJA DEJANOVIĆ