Foto: Youtube

Polemika

NIKOLA JOVANOVIĆ: Vlast je u panici od buđenja naroda JOVANOV: Vuk ne menja ćud

BEOGRAD - Saopštenje Srpske napredne stranke (SNS), koje je, povodom izborne konvencije Vuka Jeremića u Čačku, potpisao potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov, govori o panici u vladajućoj stranci od buđenja naroda i sveopšte želje za promenama, ukazuje u saopštenju portparol Jeremićevog tima Nikola Jovanović

Politika
> 00:00h

Građani žive u sve većem siromaštvu i ekonomskoj neizvesnosti, dok se klika na vlasti bahati i bogati, ocenio je on i Jovanova nazvao "preletačem". Sam MMF potvrdjuje da su plate u Srbiji "bedno niske", podseća Jovanović i napominje da u SNS "ne čuju vapaj svog naroda, već tvrde "da ih je sramota kako nam dobro ide".

Foto: Dado Đilas, FB Printscreen

Ne zanima ih odlazak 70 hiljada radno sposobnih ljudi iz Srbije samo u 2016, nego tvrde da prolazimo kroz “zlat

no doba”, dodao je Jovanović i predvideo da će na izborima biti "kažnjena bahatost, bezobrirnost i pohlepa čelnika SNS".Izbor Jeremića za predsednika će označiti kraj pogubne ekonomske politike i početak brzog razvoja zemlje, zaključio je Jovanović.

Jovanov: Vuk nije promenio ćud

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov poručio je u saopštenju budućem predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću da ne brine o Srbiji i ocenio "da smo jedva preživeli prošli put kad si brinuo".Jovanov smatra da se Jeremić ne kandiduje da bi bilo šta dobro učinio za narod u Srbiji i ukazuje da je "on jasno rekao da se sprema da u toku izborne noći upadne u RIK".

Foto: Marina Lopičić

"Zato jedino što Jeremić može da dovede u Srbiju jesu haos, neredi i nestabilnost", dodao je Jovanov i ocenio da "zna dobro narod u Srbiji da ovaj vuk nije promenio ni dlaku, ni ćud"."Zato, Vuče Jeremiću, nemoj da brineš o Srbiji. Prošli put kad si brinuo, jedva smo preživeli", zaključio je Jovanov.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da se ne lažemo - Ko je opoziciji isključio mikrofon?