Foto: Promo

Samo za ozbiljne korisnike

Ovo je šest najkorisnijih Android aplikacija za poslovne ljude

Poslovni ljudi često imaju malo vremena za predah. Žure sa sastanka na sastanak, obavljaju brojne stvari usput i dani im prolaze u veoma dinamičnom ritmu. Na sreću, postoji mnoštvo aplikacija koje mogu da koriste kako bi svoju svakodnevicu učinili lakšom i svoj rad produktivnijim.

Edukacija
> 00:00h

Ako ste preduzetnik ili pokrećete svoj prvi startap, ovih šest aplikacija će vam sigurno olakšati svakodnevnu rutinu. Probajte ih!

1. Business Card Reader Verovatno i sami pronalazite vizitkarte po torbama, džepovima pantalona, u jaknama i na raznim drugim, neočekivanim mestima. Da ih ubuduće ne biste gubili, ni gomilali, napravljena je aplikacija Business Card Reader. Ona vam omogućava da skenirate karticu i automatski dodate ime, broj telefona i mejl adresu među ostale svoje podatke za uspostavljanje kontakta s ljudima. Prilično korisna stvarčica, zar ne? 2. Google Keep

Uz Google Keep sve vaše misli, screenshotovi, informacije o zakazanim sastancima, pa čak i nacrtane skice su na jedan klik od vas, skladišteni na jednom mestu na vašem telefonu. Ali tu nije kraj, jer se podaci automatski ažuriraju i podižu na internet. Zato ovu aplikaciju možete preuzeti i na mobilnom uređaju, ali i na vašem računaru i tako poboljšati svoju organizovanost i produktivnost. Kad jednom napravite unos, on ostaje dostupan zauvek i za pristup aplikaciji vam nije neophodan mobilni uređaj.

3. Xing

Xing je aplikacija koja spaja profesionalce koji već imaju ili žele da izgrade uspešnu karijeru. Ova platforma beleži korisnike u više od 200 zemalja širom sveta, zbog čega predstavlja odličnu priliku da se povežete s uticajnim ljudima iz svoje poslovne branše.

4. Google PDF Viewer

The PDF Viewer je mala, ali izuzetno važna aplikacija koja će vam omogućiti da vidite dokumenta prikačena u vašim mejlovima i da otvorite PDF fajlove koje imate u svojoj memoriji. Jednostavna je, funkcionalna i sigurno da će vam u nekom trenutku biti neophodna.

5. Office Remote

Aplikaciju Office Remote plasirao je Microsoft, a uz pomoć nje ćete lako moći da upravljate svojom PowerPoint prezentacijom, koristite komande video i audio fajlova, sve to klikom s vašeg mobilnog uređaja.

Uz Office Remote možete čitati i Excel dokument koji je otvoren na vašem računaru, kao i zumirati delove Word dokumenta kada želite da jasnije pokažete nekom određeni deo.

6. AirDroid

S aplikacijom AirDroid jednim potezom možete pogledati kompletan sadržaj svog mobilnog uređaja na ekranu vašeg računara. Uređaji se međusobno lako i brzo povezuju, a vi možete upravljati notifikacijama, prenositi fajlove s jednog uređaja na drugi, čak odgovarati i na poruke – sve to bez ikakvih kablova.

Polje za proizvodnju različitih aplikacija se svakodnevno širi. U poslovnom svetu postoji stalna potreba da se pronađu novi načini da se putem aplikacija unapredi i ubrza biznis. Zbog toga developeri mobilnih aplikacija imaju veoma mnogo posla. Najvažnija je dobra ideja, a zatim i znanje, koje će vam pomoći da je realizujete. Zbog toga počnite da učite što pre i kreirajte aplikacije od kojih možete odlično da zaradite.